Minecraft server not working after install.

User avatar
salocinbake
Posts: 53
Joined: Sun Dec 14, 2008 6:31 pm
Location: Niagara Falls

Minecraft server not working after install.

Postby salocinbake » Sun Mar 24, 2013 10:03 am

Bought minecraft server. Installed with the one click. I have Amahi 6.1.0-1 Fedora 14.

I get to the big green button, but it never get the server going. I saw it red once the first time. Rebooted my HDA, still same results...


/var/hda/web-apps/minecraft-server/logs:

[Sun Mar 24 12:20:31 2013] [error] (111)Connection refused: proxy: HTTP: attempt to connect to 127.0.0.1:62877 (localhost) failed
[Sun Mar 24 12:20:31 2013] [error] ap_proxy_connect_backend disabling worker for (localhost)
[Sun Mar 24 12:20:32 2013] [error] proxy: HTTP: disabled connection for (localhost)
[Sun Mar 24 12:21:06 2013] [error] proxy: HTTP: disabled connection for (localhost)
[Sun Mar 24 12:21:16 2013] [error] proxy: HTTP: disabled connection for (localhost)
[Sun Mar 24 12:21:27 2013] [error] proxy: HTTP: disabled connection for (localhost)
My HDA: Pentium dual cpu E2200 @2.2GHz 4GB of Ram, 1T+1,5T hard drive.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11436
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Minecraft server not working after install.

Postby bigfoot65 » Sun Mar 24, 2013 10:44 am

Please check the install log for errors. It's located in /var/log directory.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

User avatar
salocinbake
Posts: 53
Joined: Sun Dec 14, 2008 6:31 pm
Location: Niagara Falls

Re: Minecraft server not working after install.

Postby salocinbake » Sun Mar 24, 2013 11:57 am

That's from var/log/amahi-app-installer.log

App: Minecraft Server installed
======= app install end @ Sun Mar 24 12:20:11 -0400 2013 ==========
My HDA: Pentium dual cpu E2200 @2.2GHz 4GB of Ram, 1T+1,5T hard drive.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11436
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Minecraft server not working after install.

Postby bigfoot65 » Sun Mar 24, 2013 3:25 pm

No help there. Have you tried a reboot. It may be something is stuck.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

User avatar
salocinbake
Posts: 53
Joined: Sun Dec 14, 2008 6:31 pm
Location: Niagara Falls

Re: Minecraft server not working after install.

Postby salocinbake » Sun Mar 24, 2013 3:39 pm

Yes I did, no joy.

Any commands to start it manually?
My HDA: Pentium dual cpu E2200 @2.2GHz 4GB of Ram, 1T+1,5T hard drive.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11436
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Minecraft server not working after install.

Postby bigfoot65 » Sun Mar 24, 2013 3:46 pm

Not sure what starts it, will have to research. Check the wiki and see if there is any help there. I know there's a manual install option for it so that might provide some help.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

User avatar
salocinbake
Posts: 53
Joined: Sun Dec 14, 2008 6:31 pm
Location: Niagara Falls

Re: Minecraft server not working after install.

Postby salocinbake » Sun Mar 24, 2013 6:46 pm

I will look into it. I'll report my findings.

Thank you
My HDA: Pentium dual cpu E2200 @2.2GHz 4GB of Ram, 1T+1,5T hard drive.

User avatar
salocinbake
Posts: 53
Joined: Sun Dec 14, 2008 6:31 pm
Location: Niagara Falls

Re: Minecraft server not working after install.

Postby salocinbake » Sun Mar 24, 2013 7:16 pm

I guess I can't uninstall then re-install without paying for it a second time?
My HDA: Pentium dual cpu E2200 @2.2GHz 4GB of Ram, 1T+1,5T hard drive.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests