Amahi Time Machine > Using Migration Assistant

pjcrux
Moderator
Posts: 123
Joined: Sun Jan 04, 2009 11:40 am
Location: San Antonio, TX

Amahi Time Machine > Using Migration Assistant

Postby pjcrux » Sun Jul 10, 2016 9:23 pm

Long story short the public beta of macOS 10.12 didn't go well for me and I'm now reverting back to 10.11... :oops:

However, now that everything is setup and I'm ready to restore the data from the time machine backup my 2011 iMac won't/can't/doesn't see the time machine on the network. I'm trying to restore from my HDA running F23/A9

Netatalk Status:
[pjcrux@vitruvian-host ~]$ systemctl status netatalk
● netatalk.service - Netatalk AFP fileserver for Macintosh clients
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/netatalk.service; enabled; vendor preset: disabled)
Active: active (running) since Wed 2016-06-22 03:24:21 CDT; 2 weeks 4 days ago
I've tried to manually add both afp://***HDA IP***/amahi-time-machine & smb://***HDA IP***/amahi-time-machine

no joy... :evil:

I've also tried to manually add both afp://hda/amahi-time-machine & smb://hda/amahi-time-machine

still no joy... :evil:

I've let the migration assistant search for anywhere from 15mins to an hour and nothing shows.

Thoughts, please? :geek:
Community Advocate
HP Proliant Micro Server N40L, AMD Turion II Neo x2 1.5GHz;
8GB ECC-DDR3; 250GB for OS, 3x1TB.

"Experience has taught mankind the necessity of auxiliary precautions"
-James Madison, Federalist Paper No. 51

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests