CLOSED: SickRage post process failures

phreaq
Posts: 87
Joined: Sun Jul 20, 2014 10:39 am

CLOSED: SickRage post process failures

Postby phreaq » Fri Dec 04, 2015 9:25 am

Anyone else having issues with SickRage lately?

It went thru a big update the other day (300+ commits), and now I get an error during processing;

Code: Select all

Processing failed: Unable to move the files to their new home
SR is copying the file to the destination folder, but it's not deleting the source file, nor creating the .nfo.

Since the destination seems fine, I suspect it's an issue with the download folder.

I tried

Code: Select all

chmod -R 777 /var/hda/files/newsgroups/
, but no difference.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: SickRage post process failures

Postby bigfoot65 » Fri Dec 04, 2015 3:38 pm

Recommend you use the Reset Permissions feature in the Dashboard for shares. This will ensure everything is covered.

The Storage and file sharing page in the wiki shows a picture of it.

That might fix the issue.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

phreaq
Posts: 87
Joined: Sun Jul 20, 2014 10:39 am

Re: SickRage post process failures

Postby phreaq » Fri Dec 04, 2015 4:11 pm

Do you mean I should delete the 'newsgroup' share, and recreate it? I don't see a 'reset' option.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: SickRage post process failures

Postby bigfoot65 » Fri Dec 04, 2015 4:15 pm

No I mean use the Reset Permissions. If you don't see the icon on the share in the dashboard, then I presume you must not be using Amahi 7/8.

The wiki page I provided shows the icon. It looks like a wrench and screwdriver. You have to expand the share so you can see it's properties in the dashboard.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

phreaq
Posts: 87
Joined: Sun Jul 20, 2014 10:39 am

Re: SickRage post process failures

Postby phreaq » Fri Dec 04, 2015 5:13 pm

Gotcha, I'm using Amahi 7.

I pressed the icon, reset the permissions, and SR still fails :(

phreaq
Posts: 87
Joined: Sun Jul 20, 2014 10:39 am

Re: SickRage post process failures

Postby phreaq » Fri Dec 04, 2015 5:26 pm

I moved the files to a different share (no issues doing so), and tried SR from the new share, and it fails there too.

Must be something within SR causing it...

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: SickRage post process failures

Postby bigfoot65 » Fri Dec 04, 2015 5:54 pm

Ok. You are probably correct in that it's a SiCKRAGE problem.

I use SickBeard and have no issues.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

phreaq
Posts: 87
Joined: Sun Jul 20, 2014 10:39 am

Re: SickRage post process failures

Postby phreaq » Sat Dec 05, 2015 10:04 am

hmm, I did an uninstall of SR, installed it again, and it comes up saying the unknown version, as expected.

after trying to upgrade, SR never comes back up

Code: Select all

[root@localhost ~]# systemctl status sickrage.service sickrage.service - LSB: starts SickRage Loaded: loaded (/etc/rc.d/init.d/sickrage) Active: failed (Result: exit-code) since Sat 2015-12-05 10:48:02 CST; 13min ago Process: 18920 ExecStop=/etc/rc.d/init.d/sickrage stop (code=exited, status=0/SUCCESS) Process: 18926 ExecStart=/etc/rc.d/init.d/sickrage start (code=exited, status=1/FAILURE) Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain sickrage[18926]: sickbeard.initialize(consoleLogging=self.consoleLogging) Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain sickrage[18926]: File "/var/hda/web-apps/sickrage/html/sickbeard/__init__.py", line 1366, in initialize Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain sickrage[18926]: migrator.migrate_config() Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain sickrage[18926]: File "/var/hda/web-apps/sickrage/html/sickbeard/config.py", line 651, in migrate_config Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain sickrage[18926]: logging.log(u"Backing up config before upgrade") Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain sickrage[18926]: TypeError: log() takes at least 2 arguments (1 given) Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain runuser[18928]: pam_unix(runuser:session): session closed for user apache Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain systemd[1]: sickrage.service: control process exited, code=exited status=1 Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain systemd[1]: Failed to start LSB: starts SickRage. Dec 05 10:48:02 localhost.localdomain systemd[1]: Unit sickrage.service entered failed state. [root@localhost ~]#

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: SickRage post process failures

Postby bigfoot65 » Sat Dec 05, 2015 10:10 am

What is the output of:

Code: Select all

service sickrage status
Also, since this app is in BETA we need to be tracking these issues in a Amahi Bug #1852 not the forums. Please update this accordingly so we can work it as time permits.

I will do a test install to see how it behaves for me. BTW, please provide the URL in the bug report for:

Code: Select all

fpaste --sysinfo
ßîgƒσστ65
Applications Manager

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: SickRage post process failures

Postby bigfoot65 » Sat Dec 05, 2015 10:30 am

BTW, I have updated SiCKRAGE for Amahi 8 to the latest release. That may help unless they have introduced a new bug into the latest code.

It's often best to only use the latest released version vs all the upstream updates they provide. Those often break things and can lead to issues such as yours.

EDIT: All discussion has been moved to the bug report mentioned in the previous post.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest