Subsonic issue

subzer0
Posts: 38
Joined: Fri Aug 16, 2013 1:26 pm

Re: Subsonic issue

Postby subzer0 » Tue Sep 10, 2013 2:00 pm

After reboot to day I only get

HTTP ERROR: 503

SERVICE_UNAVAILABLE
RequestURI=/index.view

When browsing http://subsonic.home.com:4040/ (the link from Amahi startpage) and localhost:4040 on the servers desktop. The subsonic service is running. I have reeinstall the program (one click) but get the same error.

subzer0
Posts: 38
Joined: Fri Aug 16, 2013 1:26 pm

Re: Subsonic issue

Postby subzer0 » Tue Sep 10, 2013 11:27 pm

I got it to work after kill all java processes and than restarted subsonic. Before I rebooted and reeinstalld the application several times with out luck.

More info here http://forum.subsonic.org/forum/viewtop ... f=2&t=1282

I still cant get it to work from my phone on local network :-(

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10676
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Subsonic issue

Postby bigfoot65 » Wed Sep 11, 2013 5:16 am

Not sure what the issue with the phone could be. Is this the only app you have problems with accessing from your phone?
ßîgƒσστ65
Applications Manager

subzer0
Posts: 38
Joined: Fri Aug 16, 2013 1:26 pm

Re: Subsonic issue

Postby subzer0 » Wed Sep 11, 2013 12:11 pm

All Amahi services works locally with my phone through the browser inclusive subsonic, is it the subsonic app that dont want to work. I think it's some network / DNS / proxy related problem. Externally, I can connect both true my web browser (PC and phone) and my phone (app) to http://subban.subsonic.org. Locally i can only connect true my browser (PC and phone) to http://subsonic.home.com/ the same adress does not work with the android app?

What address should I use in the subsonic app when on the local network?

Is it possible to use the same adress locally http://subban.subsonic.org?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10676
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Subsonic issue

Postby bigfoot65 » Wed Sep 11, 2013 12:32 pm

The issue is the phone app it seems. I would recommend you contact the author about that app. It does not sound like an Amahi issue in my opinion.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

subzer0
Posts: 38
Joined: Fri Aug 16, 2013 1:26 pm

Re: Subsonic issue

Postby subzer0 » Wed Sep 11, 2013 1:28 pm

Think I found it :-) The address http://subsonic.home.com:4040 works with the mobile app locally. A little odd that the subban.subsonic.org:4040 does not work with mobile app external and only subban.subsonic.org with out ports works.

Is it possible to get subban.subsonic.org work both internally and externally with the mobile app?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10676
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Subsonic issue

Postby bigfoot65 » Wed Sep 11, 2013 1:58 pm

That is odd. Not sure if you can make it work as you desire. You may have to experiment.

Might work better using .htaccess file. You would need to modify the ###-subsonic.conf file, replacing the 4 lines between the <directory> tags with this:
Options Indexes FollowSymLinks ExecCGI
AllowOverride FileInfo Limit Options Indexes
AllowOverride all
Require all granted
Then create the .htaccess file in the html directory for the app with the text below:
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule (.*) http://%{HTTP_HOST}:4040 [R,L]
It would also need to be owned by apache:users and httpd or apache restarted.

EDIT: Also forgot to mention the ProxyPass lines need removed.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest