CLOSED: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

frackermak
Posts: 9
Joined: Tue Feb 17, 2015 2:26 pm

CLOSED: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

Postby frackermak » Fri Feb 15, 2019 12:11 pm

New BB provider. (Sky Q)
Was using EE.
Can no longer see \\HDA on network.
In the settings of the Sky Router, Enable IPv6 DHCP Server is checked.
Should this be unchecked?

Other than Amahi, Sky router has settled in fine...

Thanks for any assistance.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11437
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

Postby bigfoot65 » Fri Feb 15, 2019 12:53 pm

Are you using the HDA for DHCP?

If so, yes the IPv6 DHCP Server needs to be unchecked.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

frackermak
Posts: 9
Joined: Tue Feb 17, 2015 2:26 pm

Re: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

Postby frackermak » Fri Feb 15, 2019 1:00 pm

Thanks for the reply.
Unfortunately I can’t remember.
Set it all up a long while ago…
Worked seamlessly for years.
Sonos uses it for ripped MP3s.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11437
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

Postby bigfoot65 » Fri Feb 15, 2019 2:11 pm

BTW, if you are using Amahi Ubuntu, we no longer support it.

Recommend you upgrade to the latest supported version, Amahi 11 on Fedora 27.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

frackermak
Posts: 9
Joined: Tue Feb 17, 2015 2:26 pm

Re: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

Postby frackermak » Sat Feb 16, 2019 2:50 am

OK
Will look to upgrade.
Watch this space.. :)

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11437
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: EE router was good. New Sky Q router, stopped working.

Postby bigfoot65 » Sat Feb 16, 2019 9:09 am

Ok. Please start new topic if you have new questions.

Marking closed.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests