Can't Access Apps, VPN on and working...

topfire
Posts: 12
Joined: Tue Jul 24, 2012 2:21 am

Re: Can't Access Apps, VPN on and working...

Postby topfire » Tue Jul 31, 2012 10:46 am

Everything is correct, just checked, router firewall is setup to forward correctly, and only have windows firewall so shouldn't be messing with it, and any other ideas?
Jamie

[ Post made via Android ] Image

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11337
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Can't Access Apps, VPN on and working...

Postby bigfoot65 » Tue Jul 31, 2012 10:56 am

When you ran the network troubleshooter, was it from inside your network? Also, check to see that the DNS server is running on the HDA.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

topfire
Posts: 12
Joined: Tue Jul 24, 2012 2:21 am

Re: Can't Access Apps, VPN on and working...

Postby topfire » Tue Jul 31, 2012 11:04 am

No it wasn't run inside the network as I'm away from home I can't easily run it on a client machine, dns server was running, just restarted it, same problem
Jamie

[ Post made via Android ] Image

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11337
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Can't Access Apps, VPN on and working...

Postby bigfoot65 » Tue Jul 31, 2012 11:44 am

You need to do the troubleshooting inside the network. Once it is determined all is working well, then we can proceed without outside. It may be something internal that is the problem.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

topfire
Posts: 12
Joined: Tue Jul 24, 2012 2:21 am

Re: Can't Access Apps, VPN on and working...

Postby topfire » Tue Jul 31, 2012 12:45 pm

Okay thank you for your help so far, like I said love amahi and I will try and support you guys throughout my time of using amahi.
Thanks
Jamie

[ Post made via Android ] Image

topfire
Posts: 12
Joined: Tue Jul 24, 2012 2:21 am

Re: Can't Access Apps, VPN on and working...

Postby topfire » Sat Aug 04, 2012 10:57 am

Just tried it on the home internal network as asked and got this
Step 1: Your HDA IP address is 10.0.0.33
Step 2: Your HDA domain name is home.com
Step 3: Your router IP address is 10.0.0.254
Step 4: Your HDA DNS server is working fine for local hostnames.
Step 5: Your router is accessible from your HDA server.
Step 6: You can access the internet (ping test successful).
Step 7: Your HDA DNS server is working fine for external hostnames.
Step 8: Your Amahi Dashboard is accessible.
Step 9: Your HDA DNS server is used by your client computer.
Step 10: Your client computer has the correct domain name.
Step 11: Your router is accessible from your client computer.
Step 12: You can access the internet on your client computer (ping test successful).
Step 13: Your HDA DNS server is working fine for external hostnames on your client computer.
We can't identify any problem on your network.

So this is working fine?
EDIT: Due to a few problems I somehow had I'm going to re-install it all, A fresh re-install should hopefully fix vpn as well? Will update you guys after installed

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests