SOLVED: Server says it only has 14GB left! Help!

tgserver
Posts: 8
Joined: Tue Sep 05, 2017 7:41 am

SOLVED: Server says it only has 14GB left! Help!

Postby tgserver » Mon Nov 06, 2017 5:00 pm

Hello,

I just got done installing my HDA, and I mapped a network drive in windows 10 for it. Windows says that the server only has 14.9 Gigabytes remaining. I set up Fedora 25/ Amahi with a brand new, 1 Terabyte WD enterprise HDD. How do I fix this! I need more than 14 gigs of space!
Here is a screenshot that may help: https://ibb.co/fcfUsb

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10941
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Server says it only has 14GB left! Help!

Postby bigfoot65 » Mon Nov 06, 2017 6:30 pm

You did not correctly install it.

There is probably a /home partition taking up all your space.

The guidance specifically avoids setting it up that way.

You’ll likely need to start over.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

tgserver
Posts: 8
Joined: Tue Sep 05, 2017 7:41 am

Re: Server says it only has 14GB left! Help!

Postby tgserver » Tue Nov 07, 2017 6:26 am

So there isnt any way to fix it without reinstalling it? Cause that sucks badly.
And how do you reinstall/start it over?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10941
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Server says it only has 14GB left! Help!

Postby bigfoot65 » Tue Nov 07, 2017 6:19 pm

So there isnt any way to fix it without reinstalling it?
Not a simple way.
And how do you reinstall/start it over?
Start by installing Fedora 25, then #Amahi 10 after that. Ensure you follow the instructions and don't create a /home partition.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

tgserver
Posts: 8
Joined: Tue Sep 05, 2017 7:41 am

Re: Server says it only has 14GB left! Help!

Postby tgserver » Wed Nov 08, 2017 3:31 pm

Ok thanks! It works much better now, and I have a little over 900 GBs space!!! Thanks! :D

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10941
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Server says it only has 14GB left! Help!

Postby bigfoot65 » Wed Nov 08, 2017 3:43 pm

No problem.

Marking this as solved.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest