lost dashboard

randy2017
Posts: 3
Joined: Sat Jun 24, 2017 7:43 pm

lost dashboard

Postby randy2017 » Sat Jul 15, 2017 5:04 pm

new amahi up and running
today add new hard drive rebooted now my ip address for hda dashboard
have index comes up
lost dashboard

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10679
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: lost dashboard

Postby bigfoot65 » Sat Jul 15, 2017 5:13 pm

Sorry but don't understand what your issue is with the HDA.

Please provide URL for:

Code: Select all

apaste --sysinfo
Need to provide clear and concise details of your issue.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

randy2015
Posts: 24
Joined: Wed Jan 20, 2016 4:54 pm

Re: lost dashboard

Postby randy2015 » Sat Jul 15, 2017 6:22 pm

sorry
amahi was running
i can not get in the my dashboard
192.168.0.10
I did before I rebooted to install a second hard drive

thanks

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10679
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: lost dashboard

Postby bigfoot65 » Sat Jul 15, 2017 6:26 pm

I did before I rebooted to install a second hard drive
This is likely the issue. Did you follow the wiki guidance for adding the hard drive?

Also please provide the URL as requested if you need help. We cannot provide support without it.

BTW, you should be accessing your HDA via http://hda and not by IP address.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

randy2015
Posts: 24
Joined: Wed Jan 20, 2016 4:54 pm

Re: lost dashboard

Postby randy2015 » Sat Jul 15, 2017 6:48 pm

THANK YOU for your help
how can turn the hda off then i well config a new one

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10679
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: lost dashboard

Postby bigfoot65 » Sat Jul 15, 2017 7:33 pm

Not much I can do to help you until I understand your problem.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest