amahi-netboot tftp service fails to start

mattman
Posts: 18
Joined: Thu Sep 09, 2010 2:46 pm

amahi-netboot tftp service fails to start

Postby mattman » Mon Aug 05, 2013 12:44 pm

Hi
I have just install amahi-netboot on my Amahi 7 install and I'm getting this error under tftp service.

tftp.service - Tftp Server
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/tftp.service; static)
Active: failed (Result: resources)
Aug 05 19:40:02 localhost.localdomain systemd[1]: Starting Tftp Server...
Aug 05 19:40:02 localhost.localdomain systemd[1]: tftp.service failed to run 'start' task: Invalid argument
Aug 05 19:40:02 localhost.localdomain systemd[1]: Failed to start Tftp Server.
Aug 05 19:40:02 localhost.localdomain systemd[1]: Unit tftp.service entered failed state.

Any help would be great
Thanks

Update
I have managed to get tftp working by manually starting the tftp.socket service then starting tftp.

I still cannot get my virtual pc to load of the PXE server.

Still working on this will update again if I make and progress.
MattMan
Last edited by mattman on Mon Aug 05, 2013 1:55 pm, edited 1 time in total.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11029
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: amahi-netboot tftp service fails to start

Postby bigfoot65 » Mon Aug 05, 2013 1:53 pm

Not sure this has been upgraded for Amahi 7 yet. Please file a bug in the tracker.
https://bugs.amahi.org
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest