mount shares locally.. mount error (6)

User avatar
sgtfoo
Posts: 419
Joined: Sun Jul 18, 2010 8:27 pm

mount shares locally.. mount error (6)

Postby sgtfoo » Sat Apr 23, 2011 11:48 am

I tried to mount shares locally but upon doing the command I get...

Code: Select all

[root]# /etc/init.d/mount_shares_locally restart Unmounting locally mounted Samba shares: umount: /mnt/samba/Books: not mounted [ OK ] Mounting Samba shares locally: Retrying with upper case share name mount error(6): No such device or address Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g. man mount.cifs) [ OK ] [root]#
what does this mean?
How can Ifix this so I can mount shares locally?
SgtFoo
HDA: VM inside oVirt FX-8300 95w (2 cores for HDA), 32GB RAM (2GB for HDA)
My PC: FX-8300, 16GB RAM, 3x 1TB HDDs, Radeon HD6970 2GB video; Win10 Pro x64
Other: PC, Asus 1215n (LXLE), Debian openZFS server (3x(2x2tb) mirrors)
Modem&Network: Thomson DCM475; Asus RT-AC66U; HP 1800-24G switch

User avatar
sgtfoo
Posts: 419
Joined: Sun Jul 18, 2010 8:27 pm

Re: mount shares locally.. mount error (6)

Postby sgtfoo » Mon Apr 25, 2011 10:17 am

Ok it turns out for some reason it was looking for a /hda/files/Books share that I had deleted cuz I don't need it. I re-added it and did the mount-locally procedure again and everything's good.

/ * bug ? */
SgtFoo
HDA: VM inside oVirt FX-8300 95w (2 cores for HDA), 32GB RAM (2GB for HDA)
My PC: FX-8300, 16GB RAM, 3x 1TB HDDs, Radeon HD6970 2GB video; Win10 Pro x64
Other: PC, Asus 1215n (LXLE), Debian openZFS server (3x(2x2tb) mirrors)
Modem&Network: Thomson DCM475; Asus RT-AC66U; HP 1800-24G switch

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest