Videos5

iCutty
Posts: 1
Joined: Tue Apr 27, 2010 6:50 pm

Videos5

Postby iCutty » Tue Apr 27, 2010 6:52 pm

So I wanted to test out Videos5. I installed it and for some reason I decided to uninstall after I just installed it. A minute later I installed the app again. After it installed I let it sit for a minute and when I clicked the http://videos5 link I got blank page with: "Error while querying DB: Table 'videos5.settings' doesn't exist" on it. I then uninstalled and let the server sit for around 5 minutes. Installed again and let it sit for a few minutes with the same error: "Error while querying DB: Table 'videos5.settings' doesn't exist".

:?: :cry:

User avatar
gboudreau
Posts: 606
Joined: Sat Jan 23, 2010 1:15 pm
Location: Montréal, Canada
Contact:

Re: Videos5

Postby gboudreau » Thu Apr 29, 2010 5:56 pm

For some reason, your Amahi tries to install an old version of the application (that it has downloaded some days ago, and that contained the bug you mention).
Your Amahi dashboard should download the latest, and install that, but it doesn't.

I'll let cpg debug this with you.

For others with this kind of problem, the easy way out is to check what file is used to install the app, in /var/log/amahi-app-installer.log. Look for something like:

Code: Select all

Installing app id 7bahr7kla2 under /var/hda/platform/html ENV=production NOTE: file /tmp/amahi-download-cache/75e61a2dbcb7f2be9787f91a1723860ebd443662 picked up from cache.
Then delete this file (as root):

Code: Select all

rm /tmp/amahi-download-cache/75e61a2dbcb7f2be9787f91a1723860ebd443662
And then try to re-install the application.
- Guillaume Boudreau

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest