ZoneMinder addMonitor undefined

howat
Posts: 16
Joined: Sun Jul 30, 2017 4:12 pm

ZoneMinder addMonitor undefined

Postby howat » Tue Mar 09, 2021 12:19 am

This is not working:
<div class="container-fluid">
<button type="button" name="addBtn" onclick="addMonitor(this);"
>


So, when you click on the "Add" button on the ZoneMinder console, nothing appears to happen as in the HTML for http://zm.amahi.net/index.php?view=console, addMonitor is not defined.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11832
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: ZoneMinder addMonitor undefined

Postby bigfoot65 » Tue Mar 09, 2021 7:12 am

Have you checked their web site for your issue?

We don’t provide application support unless it’s an install issue.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

My HDA: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz on MSI board, 16GB RAM, 1TBx1+2TBx2+4TBx2

howat
Posts: 16
Joined: Sun Jul 30, 2017 4:12 pm

Re: ZoneMinder addMonitor undefined

Postby howat » Tue Mar 09, 2021 5:49 pm

I did have a look on their site, but maybe I need to get onto their forums. I'll keep at it and will update here.
Thanks.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11832
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: ZoneMinder addMonitor undefined

Postby bigfoot65 » Wed Mar 10, 2021 5:11 pm

Hopefully they will be helpful.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

My HDA: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz on MSI board, 16GB RAM, 1TBx1+2TBx2+4TBx2

howat
Posts: 16
Joined: Sun Jul 30, 2017 4:12 pm

Re: ZoneMinder addMonitor undefined

Postby howat » Mon Mar 29, 2021 9:49 pm

I'm still working away at this issue. What I read on the ZoneMinder forums seemed to indicate that there my be something in the OS not working properly. So, I reinstalled Fedora 27 and Amahi 11 and got that all working fine and then installed ZoneMinder and unfortunately, I hit the same problem.

So, I'm still working on this.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11832
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: ZoneMinder addMonitor undefined

Postby bigfoot65 » Sat Apr 03, 2021 8:20 am

Hope you find the solution.

Please let is know how it goes.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

My HDA: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz on MSI board, 16GB RAM, 1TBx1+2TBx2+4TBx2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests