SOLVED: qbittorrent not starting

arcfob
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2018 2:41 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby arcfob » Tue Apr 17, 2018 7:32 pm

I am running Amahi version 10.

The output of apaste --sysinfo is

Gathering system info ..............................Uploading (11.0KiB)...
Error Uploading: Internal Server Error

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10886
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby bigfoot65 » Wed Apr 18, 2018 7:49 am

Try using fpaste instead of apaste.

One other option for the qbittorrent is to try uninstalling the app, then do:

Code: Select all

sudo dnf erase qbittorrent-nox
Once that is complete, reinstall the app and see if the service starts.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

arcfob
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2018 2:41 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby arcfob » Thu Apr 19, 2018 5:53 am

Results are the same.

fpaste output is the same as apaste.

Used recommended removal method then reinstalled application. Application remains in the same state.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10886
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby bigfoot65 » Thu Apr 19, 2018 7:03 am

It is very difficult to diagnose issues in the forums.

Try this:

Code: Select all

sudo systemctl restart qbittorrent-nox@amahi
If that does not work, then please submit a bug report.

I presume all other apps are working and you have internet connectivity with the HDA.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

arcfob
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2018 2:41 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby arcfob » Thu Apr 19, 2018 8:16 pm

Yes, other apps are working correctly. Unfortunately restarting the service didn't work either. Thanks for the assist though, saw a bug on already posted that matched my issue.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10886
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby bigfoot65 » Thu Apr 19, 2018 8:29 pm

Thanks for the assist though, saw a bug on already posted that matched my issue.
Please post the bug number. I am not tracking any bug report on this issue.

There are only two of us who work these.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

arcfob
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2018 2:41 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby arcfob » Thu Apr 19, 2018 8:41 pm


User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10886
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby bigfoot65 » Fri Apr 20, 2018 5:49 am

It would be helpful if you added your issue to this bug as well.
Unfortunately restarting the service didn't work either.
This is not helpful. Please provide what result you received.

Also, after installing the app, please execute this command:

Code: Select all

sudo rpm -ql qbittorrent-nox
Please provide the result of this command.

The more details you can provide, the easier it is for us to help diagnose the issue.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

arcfob
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2018 2:41 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby arcfob » Fri Apr 20, 2018 5:57 am

It would be helpful if you added your issue to this bug as well.
I will work getting that completed.
This is not helpful. Please provide what result you received.
When I ran the command to restart the service I didn't get any output. It dropped to another line like it actually completed something. But nothing changed as far as the status of qbittorrent.
Please provide the result of this command.
/usr/bin/qbittorrent-nox
/usr/bin/qbittorrent-nox-bin
/usr/lib/systemd/system/qbittorrent-nox@.service
/usr/share/doc/qbittorrent-nox
/usr/share/doc/qbittorrent-nox/AUTHORS
/usr/share/doc/qbittorrent-nox/Changelog
/usr/share/doc/qbittorrent-nox/NEWS
/usr/share/doc/qbittorrent-nox/TODO
/usr/share/doc/qbittorrent-nox/qbittorrent-nox.README
/usr/share/licenses/qbittorrent-nox
/usr/share/licenses/qbittorrent-nox/COPYING
/usr/share/man/man1/qbittorrent-nox.1.gz

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 10886
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: qbittorrent not starting

Postby bigfoot65 » Fri Apr 20, 2018 7:06 am

Thanks!
When I ran the command to restart the service I didn't get any output. It dropped to another line like it actually completed something. But nothing changed as far as the status of qbittorrent.
That's the usual behavior that the service successfully started.
To check the status, do:

Code: Select all

sudo systemctl status qbittorrent-nox
Please post the result.

If it's running, ensure you clear the browser cache before you try to access the app.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests