CLOSED: Sickrage does not start

kikkegek
Posts: 335
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:28 am

CLOSED: Sickrage does not start

Postby kikkegek » Fri Apr 10, 2015 12:30 pm

hi guys,

I am in the Beta tester program ans installed Sickrage tonight.

it will nog start. checked the install log and found this:
======= app install begin @ 2015-04-10 20:56:10 +0200 ==========
Installing app id 0udwc1pno0 under /var/hda/platform/html/script/.. ENV=production
file /var/hda/tmp/amahi-download-cache/5bd50f5fa41a5f036cd8df6203bd0a52d452c39e written in cache
Your HDA services have been restarted.
Your HDA services have been restarted.
Installing sickrage service
Installing Amahi specific settings in sysconfig
Creating default autoProcessTV.cfg
Reloading systemctl daemon
Enabling sickrage service
Starting sickrage (via systemctl): [ OK ]
sed: can't read ../.sickrage/config.ini: No such file or directory
Reloading sickrage service
[ OK ]
Done!
App: SiCKRAGE installed
======= app install end @ 2015-04-10 20:56:41 +0200 ==========
I checked the /.sickrage/config.ini in the /var/hda/web-apps/sickrage/.sickrage/ folder and its there.


so why cant it be found?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11419
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sickrage does not start

Postby bigfoot65 » Fri Apr 10, 2015 5:27 pm

The Tester program for Amahi is currently offline. I presume you were provided access to help test this app which is a bit different. I just wanted to clarify access is limited to this app or others that you might have been given access in the past, not all BETA apps.

Don't want to mislead users that the program is back online. We are still looking for someone to take point on the program.

Have you tried uninstalling and reinstalling the app. Of the other two testers of this app, neither had this issue.

Is this an Express CD installed Amahi 7 HDA? Just trying to determine why it would fail for you, but not the others. Is there anything unique about your setup, such as other apps installed that might conflict or manual configuration changes that could affect this app?

EDIT: I just tested the install and could not reproduce the error. No issues for me.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

kikkegek
Posts: 335
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:28 am

Re: Sickrage does not start

Postby kikkegek » Sat Apr 11, 2015 2:37 am

thanks Bigfoot

I ended up changing the port for Sickrage from 8081 (where sickbear also runs) to 8082 and now sickrage works through browser.

dont know why this error was in the install log.

as far as the tester program. I emailed the testmaster and was added to the test group for tyhis app. isnt that the same?
By popular demand, SiCKRAGE has been added for Amahi 7! Testing in progress.
http://ow.ly/KL181
Amahi Hi Jochen, email testmasters (at amahi org) and we will add you in (with your email or username)

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11419
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sickrage does not start

Postby bigfoot65 » Sat Apr 11, 2015 6:10 am

I ended up changing the port for Sickrage from 8081 (where sickbear also runs) to 8082 and now sickrage works through browser.
Interesting considering that SiCKRAGE is installed to use port 8082 by default. Did you change it at some point?
as far as the tester program. I emailed the testmaster and was added to the test group for tyhis app. isnt that the same?
No not the same. cpg or myself would have given you access to this app as the program is still offline. Until we get someone to take the lead and revamp it, our testing of apps is limited to a few users by request.

That's why I wanted to clarify for the community. App testing is by invitation and limited to a single app until further notice as the wiki identifies.

Would you be interested in taking over the program and running it for Amahi?
ßîgƒσστ65
Applications Manager

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11419
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sickrage does not start

Postby bigfoot65 » Sat Apr 11, 2015 6:31 am

I made a minor change to the app. Could you please uninstall and reinstall? If there are any errors, please post them here.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

kikkegek
Posts: 335
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:28 am

Re: Sickrage does not start

Postby kikkegek » Sat Apr 11, 2015 6:53 am

perfect...

lost all my settings though :-(

oh wel...its raining anyway over here in the Netherlands...thanks.
======= app install begin @ 2015-04-11 15:46:20 +0200 ==========
Installing app id 0udwc1pno0 under /var/hda/platform/html/script/.. ENV=production
file /var/hda/tmp/amahi-download-cache/5bd50f5fa41a5f036cd8df6203bd0a52d452c39e picked up from cache.
Your HDA services have been restarted.
Your HDA services have been restarted.
Installing sickrage service
Installing Amahi specific settings in sysconfig
Reloading systemctl daemon
Enabling sickrage service
Starting sickrage service
Starting sickrage (via systemctl): [ OK ]
Reloading sickrage service
[ OK ]
Done!
App: SiCKRAGE installed
======= app install end @ 2015-04-11 15:46:57 +0200 ==========

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11419
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sickrage does not start

Postby bigfoot65 » Sat Apr 11, 2015 7:03 am

Sorry about that. I should have mentioned that too. What I will do is add a feature to back them up on uninstall to the Newsgroup share.

That will ensure that you don't lose them in the future. You can then delete the backup if you no longer need it.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

kikkegek
Posts: 335
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:28 am

Re: Sickrage does not start

Postby kikkegek » Sat Apr 11, 2015 7:11 am

cool!
nice added feature, thanks.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11419
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sickrage does not start

Postby bigfoot65 » Sat Apr 11, 2015 7:31 am

It should work now.

When you uninstall, it will copy the .sickrage folder to the Newsgroup share. It also adds the datetime stamp to the end so you can have multiple configuration backups.

Keep in mind that since the folder is preceded with a period, it's a hidden file and will only show when using

Code: Select all

ls -al
Please give it a try when you have a chance.

BTW to use a backed up configuration, you would need to do the following right after reinstall:

Code: Select all

cd /var/hda/files/sickrage systemctl stop sickrage rm -rf .sickrage cp -r /var/hda/files/newsgroups/sickrage-datetime .sickrage systemctl start sickrage
You would replace the datetime with the datetime of the configuration file you wanted to copy.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

User avatar
hemington1
Posts: 151
Joined: Mon Nov 26, 2012 6:38 pm
Location: Perth Western Australia

Re: Sickrage does not start

Postby hemington1 » Mon Apr 13, 2015 5:12 am

Bigfoot
I re-installed Sickrage and followed the code to install saved settings with some changes:

Code: Select all

cd /var/hda/web-apps/files/sickrage systemctl stop sickrage rm -rf .sickrage cp -r /var/hda/files/newsgroups/.sickrage-datetime .sickrage systemctl start sickrage
My Sickrage is installed in web-apps and I need to insert a . for the sickrage-datetime
I now get "503 Service Unavailable". The Sickrage server is showing as started.
Any logs you want to look at?
Amahi 11
Intel i7 quad core 2.8GHz
1 GiB Geforce graphics
16 GiB RAM
Sagemcom Gateway 3864 modem/router

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests