SOLVED: Error 503

Pbyrd
Posts: 12
Joined: Fri Feb 19, 2016 12:58 pm

SOLVED: Error 503

Postby Pbyrd » Sun May 15, 2016 9:17 am

Yesterday I noticed sickbeard was behind on a few shows. I checked the logs in sickbeard and saw an unable to connect to Sab, socket error.

I then tried to look into sabnzb web interface and was hit with the 503 error. I tried uninstalling and reinstalling the application with no success.

I'm pretty lost at this point. Can one of you guys help me solve this?

Thanks in advance.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error 503

Postby bigfoot65 » Sun May 15, 2016 9:30 am

Check /var/log/amahi-app-installer.log for errors.

Also please provide the URL for:

Code: Select all

apaste --sysinfo
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Pbyrd
Posts: 12
Joined: Fri Feb 19, 2016 12:58 pm

Re: Error 503

Postby Pbyrd » Sun May 15, 2016 12:01 pm

Thanks for the help Bigfoot. Here is a copy of the log file contents:

App: SABnzbd Plus uninstalled
======= app uninstall end @ 2016-05-15 05:59:05 -0400 ==========
======= app install begin @ 2016-05-15 05:59:40 -0400 ==========
Installing app id l87u14kg9n under /var/hda/platform/html/script/.. ENV=production
NOTICE: redirected 'http://downloads.sourceforge.net/projec ... src.tar.gz' --> 'http://iweb.dl.sourceforge.net/project/ ... src.tar.gz' ...
file /var/hda/tmp/amahi-download-cache/96d85f4787ff36628eb432ebea950ef0a7ea11cb written in cache
Your HDA services have been restarted.
Your HDA services have been restarted.
Configuring Amahi settings
Installing sabnzbd.service
Reloading systemctl daemon
Enabling sabnzbd.service
Created symlink from /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/sabnzbd.service to /usr/lib/systemd/system/sabnzbd.service.
Starting sabnzbd.service
Job for sabnzbd.service failed. See "systemctl status sabnzbd.service" and "journalctl -xe" for details.
App: SABnzbd Plus installed
======= app install end @ 2016-05-15 06:01:22 -0400 ==========

The requested URL is :http://paste.fedoraproject.org/366840/63338752

Thanks again!

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error 503

Postby bigfoot65 » Sun May 15, 2016 12:05 pm

Thanks for the info.

Please post the result of:

Code: Select all

systemctl status sabnzbd.service
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Pbyrd
Posts: 12
Joined: Fri Feb 19, 2016 12:58 pm

Re: Error 503

Postby Pbyrd » Sun May 15, 2016 12:40 pm

As requested:

● sabnzbd.service - SABnzbd Plus server
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/sabnzbd.service; enabled)
Active: activating (start) since Sun 2016-05-15 23:39:39 EDT; 9s ago
Process: 5642 ExecStart=/var/hda/web-apps/sabnzbdplus/html/SABnzbd.py --browser 0 --daemon --pid /var/run/sabnzbd/ --config-file /var/hda/web-apps/sabnzbdplus/html/sabnzbd.ini (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 5638 ExecStartPre=/usr/bin/chown -R apache:users /var/run/sabnzbd/ (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 5636 ExecStartPre=/usr/bin/mkdir -p /var/run/sabnzbd/ (code=exited, status=0/SUCCESS)
CGroup: /system.slice/sabnzbd.service
└─5647 /usr/bin/python -OO /var/hda/web-apps/sabnzbdplus/html/SABn...

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error 503

Postby bigfoot65 » Sun May 15, 2016 1:01 pm

Looks like it's running from the status command. I don't see any errors.

Have you tried to clear the browser cache and select the sabnzbd-plus App link?

You can also try this:

Code: Select all

systemctl restart sabnzbd
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Pbyrd
Posts: 12
Joined: Fri Feb 19, 2016 12:58 pm

Re: Error 503

Postby Pbyrd » Sun May 15, 2016 1:27 pm

I have tried all of that. I run it through the link on my dashboard. I have tried to uninstall and reinstall and cleared my cache.

I get this error when trying to restart via the command given:

Job for sabnzbd.service failed. See "systemctl status sabnzbd.service" and "journalctl -xe" for details.

Pbyrd
Posts: 12
Joined: Fri Feb 19, 2016 12:58 pm

Re: Error 503

Postby Pbyrd » Sun May 15, 2016 1:48 pm

Ok... So I uninstalled the app, deleted the .ini backup file and reinstalled the app. Everything is working again. Sickbeard is working hard to get through the backlog.

Thanks for your help bigfoot.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11301
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error 503

Postby bigfoot65 » Sun May 15, 2016 2:50 pm

Good to hear.

Happy to help.

Marking as solved.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest