Sabnzbd + http error

wolfy999
Posts: 20
Joined: Mon Feb 10, 2014 1:48 pm

Sabnzbd + http error

Postby wolfy999 » Fri Mar 14, 2014 2:05 pm

Hello, I am running Amahi 6, with sabnzbd +, everything on it works fine, however I cannot login to it through http access, I have to use ports to login to the application locally. I have the conig file setup to point to the http site, does anyone have an idea on what is wrong?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11182
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby bigfoot65 » Fri Mar 14, 2014 6:49 pm

The app is supposed to use a nonstandard port. The dashboard link should automatically direct you there.
http://localhost:25915 or http://hda:25915 will work as well.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

wolfy999
Posts: 20
Joined: Mon Feb 10, 2014 1:48 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby wolfy999 » Sat Mar 15, 2014 6:30 am

When i use those the page is all messed up, it has no color and the words are oddly spaced. Ive uploaded an image of what it looks like
Attachments
site.jpg
site.jpg (44.97 KiB) Viewed 1500 times

wolfy999
Posts: 20
Joined: Mon Feb 10, 2014 1:48 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby wolfy999 » Sat Mar 15, 2014 6:40 am

When I go to those locations this is what I see, not entirely sure what is wrong.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11182
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby bigfoot65 » Sat Mar 15, 2014 7:20 am

Try clearing your browser cache. Have you treat different browser? Did this app work correctly before?
ßîgƒσστ65
Applications Manager

wolfy999
Posts: 20
Joined: Mon Feb 10, 2014 1:48 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby wolfy999 » Sun Mar 16, 2014 6:05 am

It only works if i use the ip connections to connect to it. if i use http://localhost.... it works, but if i hit the dashboard link it gives me that image

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11182
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby bigfoot65 » Sun Mar 16, 2014 7:45 am

Please edit /var/hda/web-apps/sabnzbdplus/html/.htaccess file and change the following:
%{HTTP_HOST}
to
localhost
Save it. Ensure you have cleared the browser cache and try the dashboard link again and let me know if it works.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

wolfy999
Posts: 20
Joined: Mon Feb 10, 2014 1:48 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby wolfy999 » Mon Mar 17, 2014 7:45 am

Here is what is says now, it still does not work.
Attachments
server.png
server.png (4.35 KiB) Viewed 1486 times

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11182
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby bigfoot65 » Mon Mar 17, 2014 8:22 am

Try changing localhost to the IP address for the HDA. There is something out of sorts on your HDA evidentally. I have not been able to reproduce the issue on any test machines.

Are there any modifications you made? Have you performed OS updates? Just trying to get a sense of where the issue may be with this one.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

wolfy999
Posts: 20
Joined: Mon Feb 10, 2014 1:48 pm

Re: Sabnzbd + http error

Postby wolfy999 » Mon Mar 17, 2014 4:00 pm

Currently my housemate and I are both running amahi servers on the same network, is that something that could be causing it to act weird? All the apps work fine, this is the only thing thats acting weird.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest