Transmission server just stop

DLorents
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 12:13 pm

Transmission server just stop

Postby DLorents » Fri Jul 31, 2020 11:58 am

Transmission is not working.
[root@nas ~]# systemctl status amahi-transmission.service
● amahi-transmission.service - SYSV: This is a daemon which runs on the server to download torrents
Loaded: loaded (/etc/rc.d/init.d/amahi-transmission; generated; vendor preset: disabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Fri 2020-07-31 21:52:53 EEST; 26s ago
Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
Process: 6989 ExecStart=/etc/rc.d/init.d/amahi-transmission start (code=exited, status=1/FAILURE)

Jul 31 21:52:49 nas.local systemd[1]: Starting SYSV: This is a daemon which runs on the server to download torrents...
Jul 31 21:52:53 nas.local runuser[7036]: pam_unix(runuser:session): session opened for user transmission by (uid=0)
Jul 31 21:52:53 nas.local transmission-daemon[7038]: transmission-daemon Error loading config file -- exiting. (daemon.c:693)
Jul 31 21:52:53 nas.local runuser[7036]: pam_unix(runuser:session): session closed for user transmission
Jul 31 21:52:53 nas.local amahi-transmission[6989]: [49B blob data]
Jul 31 21:52:53 nas.local systemd[1]: amahi-transmission.service: Control process exited, code=exited status=1
Jul 31 21:52:53 nas.local systemd[1]: Failed to start SYSV: This is a daemon which runs on the server to download torrents.
Jul 31 21:52:53 nas.local systemd[1]: amahi-transmission.service: Unit entered failed state.
Jul 31 21:52:53 nas.local systemd[1]: amahi-transmission.service: Failed with result 'exit-code'.
[root@nas ~]#

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11713
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Transmission server just stop

Postby bigfoot65 » Fri Jul 31, 2020 1:34 pm

Please provide more information.

Just saying it's not working and showing the service status is not enough. Also would be helpful if you displayed the information as it is reflected in the terminal (not all jumbled together).

EDIT: I fixed your post. In future use quote instead of code. It will the display properly.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

DLorents
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 12:13 pm

Re: Transmission server just stop

Postby DLorents » Sat Aug 01, 2020 1:41 am

I didnt do any install or something, just relocate the server to another room in my house. All setting, everything was remain same. Its just stopped working after reboot. Later i try to uninstall and install again, nothing change, its not working. System is up to date.
[admin@nas ~]$ apaste --sysinfo
Gathering system info ...............................Uploading (10.2KiB)...
Error: Server did not return a correct JSON response
System 4.18.19-100.fc27.x86_64 ,x86_64
Platform 11.0.1-1
Core 11.1.0-1
Uptime 11:29:36 up 1:26, 1 user, load average: 0.01, 0.09, 0.07
Image

DLorents
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 12:13 pm

Re: Transmission server just stop

Postby DLorents » Sat Aug 01, 2020 8:52 am

Can you tell me, there is located all transmissions files, especially config file?

DLorents
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 12:13 pm

Re: Transmission server just stop

Postby DLorents » Sat Aug 01, 2020 11:28 am

settings.json was empty, zero bytes, all files in var/lib/transmission/tramsmission-deamon was empty. And i accidently delete all folders in var/lib/transmission/. )))
But after that i installed Transmission app and its server indicates that its working, but cant save any configs and didn't create directory's, that i was deleted.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11713
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Transmission server just stop

Postby bigfoot65 » Sat Aug 01, 2020 11:42 am

Take a look at Transmission in the Amahi wiki.

If that does not resolve your issue, we'll have to do more diagnosing.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

DLorents
Posts: 9
Joined: Mon Sep 02, 2019 12:13 pm

Re: Transmission server just stop

Postby DLorents » Sat Aug 01, 2020 11:26 pm

If that does not resolve your issue, we'll have to do more diagnosing.
Its not helping.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11713
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Transmission server just stop

Postby bigfoot65 » Sun Aug 02, 2020 9:50 am

See bug 2301 and try the recommendation to see if that fixes your issue.

Still looking to for other bug reports that might apply.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest