Error

tarikmiranda
Posts: 7
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:36 am

Error

Postby tarikmiranda » Wed Oct 17, 2018 11:47 am

Hello everyone, I am following the installation directions using this: https://wiki.amahi.org/index.php/Amahi_11_Install

I get to the end where I have to type in some code. I type in the code, but I keep getting an error.

I type in the code exactly as it is shown and I get hda-ctl not found which basically prevents me from doing the hda-install -i R7HWATC

Any advice?
https://imgur.com/a/NwRdgYB

Image

Thanks in advance!

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11186
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error

Postby bigfoot65 » Wed Oct 17, 2018 12:24 pm

Did you set up your profile on amahi.org? That's where you get the install code.

I cannot see your image, but it could be a few different things.

Have you followed the instructions precisely, not deviating?
ßîgƒσστ65
Applications Manager

tarikmiranda
Posts: 7
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:36 am

Re: Error

Postby tarikmiranda » Wed Oct 17, 2018 12:56 pm

Yes, I set it up online. I have followed the instructions to the dot and can’t figure this out.

tarikmiranda
Posts: 7
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:36 am

Re: Error

Postby tarikmiranda » Wed Oct 17, 2018 12:58 pm

Can you not see the link I posted to the image?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11186
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error

Postby bigfoot65 » Wed Oct 17, 2018 1:19 pm

I cannot see the image because it's blocked at my work.

Will have to look when I get home.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

tarikmiranda
Posts: 7
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:36 am

Re: Error

Postby tarikmiranda » Wed Oct 17, 2018 2:02 pm

I cannot see the image because it's blocked at my work.

Will have to look when I get home.
Thank you I appreciate that.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11186
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error

Postby bigfoot65 » Wed Oct 17, 2018 2:14 pm

The first command did not execute, which is the root cause of your difficulties.

Code: Select all

rpm -Uvh http://f27.amahi.org/noarch/hda-release-10.5.0-1.noarch.rpm
That command installs packages you’ll need for the next two commands.

Ensure you type each command in correctly and don’t preceed until each is successful.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

tarikmiranda
Posts: 7
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:36 am

Re: Error

Postby tarikmiranda » Wed Oct 17, 2018 3:01 pm

I am going to reinstall this and will try again. If it doesn't work I have no idea why. The command is typed in correctly you can see that.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11186
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Error

Postby bigfoot65 » Wed Oct 17, 2018 3:13 pm

Ok.

Did you copy and paste or type manually.

If it was typed in correctly you would not have gotten that output.

Something was not right or maybe there was connectivity issues with your machine.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

tarikmiranda
Posts: 7
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:36 am

Re: Error

Postby tarikmiranda » Wed Oct 17, 2018 3:37 pm

I am doing this form USB that should not be a problem correct?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests