Amahi and Backuppc

bilful52
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2017 2:40 pm

Amahi and Backuppc

Postby bilful52 » Sat Oct 28, 2017 2:57 pm

Hi, Does anyone know if Backuppc will in fact work with Amahi. I've installed it but when I sign-in I get the following message "The page you were looking for doesn't exist." I've installed it on a VM without Amahi and it works fine.

Thanks.

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11551
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Amahi and Backuppc

Postby bigfoot65 » Sat Oct 28, 2017 7:48 pm

It should but will take some customization to make it work.

Not sure if you will find any help on the internet with it though.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

rkaiz
Posts: 1
Joined: Tue Sep 24, 2019 10:48 am

Re: Amahi and Backuppc

Postby rkaiz » Tue Sep 24, 2019 10:54 am

I have done research to see if the BackupPC tool will work for me. On an old laptop, I installed fedora and backuppc; the web interface works well to configure. On my amahi server, I receive the same message at the top of this topic. Has any progress been made to allow backuppc to run well on the Amahi based server(s)?

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11551
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Amahi and Backuppc

Postby bigfoot65 » Tue Sep 24, 2019 2:22 pm

There’s been no interest in the community to work this app.

It’s an easy app to setup, so customizing for Amahi is doable.

I’ve used it and stopped as didn’t really se the benefit. I use a Windows app to backup all PCs in my network.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 4 guests