CLOSED: Not able to use HDA apge

thestoka
Posts: 2
Joined: Mon Aug 26, 2019 8:20 am

CLOSED: Not able to use HDA apge

Postby thestoka » Mon Aug 26, 2019 8:24 am

After hours of banging my head against the wall I finally installed Amahi and of course to my surprise I cannot access the HDA page I was not given the option of setting up administrator password when installing Amahi so cannot get into HDA page .

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11513
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Not able to use HDA apge

Postby bigfoot65 » Mon Aug 26, 2019 9:55 am

Did you read the instructions? Doesn't appear so.

The Express CD has a preconfigured user name and password.

See Prerequisites.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

thestoka
Posts: 2
Joined: Mon Aug 26, 2019 8:20 am

Re: Not able to use HDA apge

Postby thestoka » Tue Aug 27, 2019 9:49 pm

Ok I have read it again admin administrator is the password .

User avatar
bigfoot65
Project Manager
Posts: 11513
Joined: Mon May 25, 2009 4:31 pm

Re: Not able to use HDA apge

Postby bigfoot65 » Wed Aug 28, 2019 3:37 am

I presume this is resolved.

Marking as closed.
ßîgƒσστ65
Applications Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest