Search found 154 matches

by hemington1
Tue Aug 18, 2015 7:39 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: SOLVED: Rails Error
Replies: 4
Views: 1659

Re: Rails Error

Mark this one as solved....... It pays to do a search on this invaluable forum. df -h showed sda6 at 100% full. Further investigation showed Transmission to be at fault. I deleted the redundant files. systemctl restart http got things going again. The kids can stop nagging me now............. Thanks...
by hemington1
Tue Aug 18, 2015 5:36 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: SOLVED: Rails Error
Replies: 4
Views: 1659

Re: Rails Error

Both active and running. Warning on both: journal has been rotated since unit was started log output is incomplete or unavailable. Owncloud 8 has been successfully installed on my HDA for a few months now, with no problems. It may just be a coincidence that the server crashed soon after a desktop Ow...
by hemington1
Mon Aug 17, 2015 7:34 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: SOLVED: Rails Error
Replies: 4
Views: 1659

SOLVED: Rails Error

Rails application failed to start properly error.
I can't get a connection to the had, or a desktop page in a browser.
Re-start hasn't helped.
I was installing Owncloud 8 desktop on a Linux machine and after it synced with the hda, the error occurred.
Any ideas?
by hemington1
Fri Jun 19, 2015 11:34 pm
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Didn't help either.
I also re-installed all the dependency packages I could find for Transmission with no luck.
I will have to declare it D.O.A.
I'll use a desktop transmission for the moment, until Amahi 8 is released.............. :D
by hemington1
Tue Jun 16, 2015 7:11 am
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Didn't work.
I'll see what I can find on the net.
by hemington1
Thu Jun 11, 2015 6:28 pm
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Stock standard 7 install on headless F19.
I did a manual update and no files marked for an update.
I had been regularly updating until December/Jan when F19 reached end of life.
by hemington1
Thu Jun 11, 2015 4:20 am
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Thanks Bigfoot.
Not wanting to use up too much of your time, but would it be easier to uninstall and manually delete files to enable a full and fresh reinstall?
by hemington1
Wed Jun 10, 2015 4:12 am
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Outcome in text file. A few things are missing.
There have been no updates for a while now, 19 is no longer supported?
Transmission.rtf
(26.94 KiB) Downloaded 101 times
by hemington1
Tue Jun 09, 2015 4:13 am
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Is this of any help? [root@localhost ~]# journalctl -xn -- Logs begin at Sat 2014-03-01 12:26:19 AWST, end at Tue 2015-06-09 19:09:48 AWST. -- Jun 09 19:08:12 localhost.localdomain amahi-transmission[27746]: /etc/rc.d/init.d/amahi-transmission: line 34: [: =: unary oper Jun 09 19:08:18 localhost.loc...
by hemington1
Tue Jun 09, 2015 12:46 am
Forum: Applications
Topic: CLOSED: Transmission server not starting
Replies: 14
Views: 2652

Re: Transmission server not starting

Thanks Bigfoot.
No, everything else is working as expected. In fact SAB wasn't working before the power outage, but is working now!!!