Search found 56 matches

by genel
Mon Oct 27, 2014 5:41 pm
Forum: Virtualization
Topic: Problem with DHCP and Debian and VirtIO network devices
Replies: 1
Views: 1799

Problem with DHCP and Debian and VirtIO network devices

I have just finished upgrading to Amahi 7 and most everything is peachy. I have had a problem with DHCP, I have found a get around which is not too painful. I thought I would post both the problem and the get around so that maybe I could obtain some enlightenment or save someone some headache. The s...
by genel
Sun Mar 10, 2013 12:38 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Scanning for broken links that are not there
Replies: 3
Views: 1492

Re: Scanning for broken links that are not there

I tried greyhole -x it found nothing. Because it seems to run from the command line I shutdown greyhole while it ran. Here is what it said: Looking for broken symbolic links in the share 'Backups'... Please be patient... Done. Looking for broken symbolic links in the share 'vuse'... Please be patien...
by genel
Sun Mar 10, 2013 11:05 am
Forum: Testers
Topic: How do I join the testers program
Replies: 1
Views: 1726

How do I join the testers program

I am interested in testing media applications, Plex is the latest one I have been looking at. How do I sign up to test it?

Gene
by genel
Sat Mar 09, 2013 9:19 am
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Scanning for broken links that are not there
Replies: 3
Views: 1492

Scanning for broken links that are not there

I am getting a lot of messages like this: Mar 09 10:00:35 6 rename: Scanning /var/hda/files/gNorm for broken links... This can take a while! Mar 09 10:04:52 7 rename: Found 0 broken links. I have done an fsck but it still occurs. A little history this is a very large share, I had it set for one back...
by genel
Tue Jan 15, 2013 9:17 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Introducion for me and my system
Replies: 6
Views: 3716

Re: Introducion for me and my system

I have not updated this is quite a while. So, to bring it up to date: I was unhappy with the performance of the system based on VirtualBox. As I said in another post, the disk performance was very slow. So I changed the system to use proxmox. This was quite a bit of work but has been completed for a...
by genel
Tue Jan 15, 2013 9:16 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Introducion for me and my system
Replies: 6
Views: 3716

Re: Introducion for me and my system

I never messed with the MBWE, I am not that big on hacking devices that I paid money for. So I just used it as a NAS it was very slow. Once my HDA was up and running and all the files moved off of it, I decided to sacrifice it. The drive is over 5 years old at this point, I I pulled it out and put i...
by genel
Thu Dec 13, 2012 9:46 pm
Forum: Networking
Topic: Local DNS server not working properly
Replies: 22
Views: 5905

Re: Local DNS server not working properly

Add me to the list of people with this problem. None of the aliases work, neither the ones for webaps nor the ones I added by hand.

I also grep'ed the bind directory and could find no sign of them.
by genel
Wed Dec 12, 2012 12:28 pm
Forum: ownCloud
Topic: How do I upgrade
Replies: 1
Views: 660

How do I upgrade

I am using owncloud 4.5.2. Currently it appears that 4.5.4 is up on the Amahi web site. How do I upgrade?
by genel
Wed Dec 12, 2012 12:25 pm
Forum: ownCloud
Topic: Android Client
Replies: 6
Views: 4126

Android Client

I use a Nexus 7 table for a lot of stuff. I really love this table. I would much rather read something on the table than on a PC screen. So I put a lot of PDF files up on owncloud so I can then read them with the Nexus. So far I have tried the ownCloud client for Android for this purpose. I hate to ...
by genel
Wed Dec 12, 2012 12:13 pm
Forum: ownCloud
Topic: OwnCloud Installation
Replies: 12
Views: 2169

Re: OwnCloud Installation

Sorry I have not been around much... The brand new boot drive on my HDA server crashed and I have been pretty busy getting things working again. I now have owncloud working through greyhole. It took a little finagling, but I got it to work. If you just point owncloud at /mnt/samba/owncloud it gives ...