Search found 61 matches

by wvdlee
Sun Nov 17, 2013 2:30 pm
Forum: Applications
Topic: Crashplan on fedora 19
Replies: 19
Views: 4736

Re: Crashplan on fedora 19

Is anybody working on the crashplan app for amahi7? I would like to upgrade to amahi7 but I am waiting for the crashplan app and I don't feel confident enough to try a manual install. I need to be sure crashplan is working in amahi7 before I upgrade. Any idea when this app will be available? Days, w...
by wvdlee
Fri Aug 23, 2013 9:25 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Merger with clearos??
Replies: 3
Views: 1629

Merger with clearos??

I am an amahi user for some years now and in general I am happy with it, but I am missing security, stability and app integration. For example I installed ajaxplorer but also use greyhole, so I think ajaxplorer should use the locally mounted shares in mnt/samba, but it uses var/hda/files. I installe...
by wvdlee
Mon Dec 17, 2012 12:58 pm
Forum: Networking
Topic: Local DNS server not working properly
Replies: 22
Views: 6035

Re: Local DNS server not working properly

Thanks for fixing this issue. Can you tell us what went wrong?

[ Post made via iPad ] Image
by wvdlee
Thu Dec 13, 2012 8:01 am
Forum: Networking
Topic: Local DNS server not working properly
Replies: 22
Views: 6035

Re: Local DNS server not working properly

Is that the correct router IP address? Does it match what you entered for your HDA profile on amahi.org?
In my case that is not the correct router IP adress, I think it is OpenDNS because the DNS server cannot find "router"
by wvdlee
Thu Dec 13, 2012 7:59 am
Forum: Networking
Topic: Local DNS server not working properly
Replies: 22
Views: 6035

Re: Local DNS server not working properly

Hi, I am having same issue, as of this morning I have lost access to all Web-Apps and Aliases. I have tried to diagnoses the problem but i can't find anything that should be causing any issues. It is an ubuntu based amahi and is being used for both DHCP and DNS. This is the results of my network di...
by wvdlee
Thu Dec 13, 2012 4:57 am
Forum: Networking
Topic: Local DNS server not working properly
Replies: 22
Views: 6035

Local DNS server not working properly

On my hda the local DNS server seems to fail. I did not change anything to my hda , probably an automatic update broke it. only http://hda is working, all other aliases and webapps are not. example: willem@amahi-P5K:~$ nslookup hda Server: 192.168.178.10 Address: 192.168.178.10#53 Name: hda.huis.nl ...
by wvdlee
Thu Nov 22, 2012 12:39 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Having trouble deleting files from locally mounted share
Replies: 16
Views: 1915

Re: Having trouble deleting files from locally mounted share

Cool. Do not use the /mnt folder for messing with files. You should do it via the actual share. The whole point of the mount_shares_locally is to run the files locally through Samba so adding, updating, and deleting files can be done safely in the shares. You should only access shares via their ori...
by wvdlee
Sat Jul 14, 2012 6:08 am
Forum: Ubuntu
Topic: Crashplan unable to connect
Replies: 11
Views: 4923

Re: Crashplan unable to connect

It Works!
I uninstalled and directly installed again and now it's finally working.

Thanks for the advice

[ Post made via iPad ] Image
by wvdlee
Sat Jul 14, 2012 5:44 am
Forum: Ubuntu
Topic: Crashplan unable to connect
Replies: 11
Views: 4923

Re: Crashplan unable to connect

still not working. This is what I did. First I uninstalled crashplan in the amahi dashboard. Then I searched for all directories called crashplan and I removed these as root. After that I rebooted the HDA and Installed Crashplan again form the Amahi dashboard. Then started in a terminal sudo CrashPl...
by wvdlee
Thu Jul 12, 2012 4:00 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Crashplan unable to connect
Replies: 11
Views: 4923

Re: Crashplan unable to connect

CrashPlan has been updated and moved back to LIVE.
Unfortunately with the same result. I uninstalled Crashplan and installed again. Followed wiki and started sudo CrashPlanDesktop in a terminal.
The result is again:
UNABLE TO CONNECT. CHECK YOUR NETWORK

any ideas how to fix this?