Search found 17 matches

by Oldkat
Wed Dec 13, 2017 6:51 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

That's interesting because I have processed the set-up FIVE TIMES NOW and only this last time did I choose other than the minimal install, yet I HAVE HAD THIS PROBLEM EVERY TIME. Sorry for the yelling. I have worked in the computer field, in some form or fashion, since 1977; I build computers of all...
by Oldkat
Wed Dec 06, 2017 1:33 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RAID set-up
Replies: 7
Views: 669

Re: RAID set-up

I have yet to figure out how to access Greyhole and don't plan on spending $25 on the UI.
by Oldkat
Wed Dec 06, 2017 1:31 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

I don't know how to "check" a log file. The only configuration deviations I made were during the Fedora install where I used the standard install instead of the minimum and where I established a two disk system, one for "/" and one for everything else. I have no problems now using "hda" in a web bro...
by Oldkat
Tue Dec 05, 2017 9:14 am
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RAID set-up
Replies: 7
Views: 669

Re: RAID set-up

Is it possible to run the fedora set-up in such a way as to get only my shared folders onto a separate drive? If so, could I then delete the shares, configure a RAID1 drive set-up, and then recreate my shares on that RAID?
by Oldkat
Tue Dec 05, 2017 7:56 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

Tried all of the above, including reboot of client. Apps still do not connect.
by Oldkat
Mon Dec 04, 2017 3:38 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

I rebooted the laptop and gained access to the HDA, but the apps still do not connect. Each installed app, nextcloud, Greyhole disk utilization, etc., still takes me to the page that tells me, "If you arrived here after a fresh Amahi install, your network may need a few adjustments in order to make ...
by Oldkat
Mon Dec 04, 2017 11:28 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

the default gateway is the same as my router: 192.168.1.1
the DHCP server's IP is the same as my HDA: 192.168.1.10
the DNS server"s IP is the same as my HDA: 192.168.1.10
Now what?
by Oldkat
Mon Dec 04, 2017 7:55 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

My DNS suffix for Wireless LAN adapter Wireless Network Connection is amahi.net
My DNS Suffix Search List is amahi.net
What else should I be looking at?
by Oldkat
Mon Dec 04, 2017 6:52 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

How exactly do I check to see if my client machines are using the HDA for DHCP and DNS? I turned of the DHCP Server in my router and went through EVERY instruction given, but still cannot get this resolved.
by Oldkat
Sat Dec 02, 2017 10:18 am
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: Installed Apps not working
Replies: 20
Views: 1385

Re: Installed Apps not working

Yes it is. I can access the shared folders from my PC, and from my wife's PC, and the cell app lets me access them from outside the local network, but I can't get any installed apps to work from within the HDA.