Search found 11 matches

by kaspr007
Fri Jan 09, 2015 12:56 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: anything.com redirect
Replies: 1
Views: 451

anything.com redirect

This started happening when I switched my DNS/DCHP settings to start using my hda.

If I search for something in my browser and it's the wrong address it redirects me to "http://anything.com/" This is a spam site selling a bunch of junk. Why does Amahi redirect to this site?
by kaspr007
Fri Jan 09, 2015 12:04 pm
Forum: File Sharing
Topic: "Private Internet Access-VPN" and Transmission
Replies: 3
Views: 2258

Re: "Private Internet Access-VPN" and Transmission

I have seen the Amahi OpenVPN. If I understand it correctly it allows you to be on any network, connect to your own hda and use your hda's ip address. What I would like to do is be on my hda's network and use PIA's vpn to use their ip address. Specifically I just want to have all of my Transmission ...
by kaspr007
Tue Jan 06, 2015 3:11 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: SOLVED: Creating a Shortcut for \\hda In Windows 7
Replies: 2
Views: 578

Re: Creating a Shortcut for \\hda In Windows 7

Exactly what I was looking for. Thanks.
by kaspr007
Tue Jan 06, 2015 2:03 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: SOLVED: Creating a Shortcut for \\hda In Windows 7
Replies: 2
Views: 578

SOLVED: Creating a Shortcut for \\hda In Windows 7

Hello all, Is it possible to create a shortcut in windows 7 to access my shares? I would like to access the media folders on the HDA to add media from one of my clients. Windows 7 has all the links to your favourite folders on the left side of the file browser. I don't seem to be able to add a link ...
by kaspr007
Tue Jan 06, 2015 1:57 pm
Forum: File Sharing
Topic: "Private Internet Access-VPN" and Transmission
Replies: 3
Views: 2258

"Private Internet Access-VPN" and Transmission

I just installed the Transmission app on my HDA. I was under the impression that Transmission was able to run PIA's VPN, but I can't seem to figure this one out.

Does anyone have experience setting up a VPN service for the HDA version of Transmission?

Thanks,
Kaspr
by kaspr007
Tue Jan 06, 2015 1:52 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: RESOLVED: Stuck on step 4 of Express Install
Replies: 11
Views: 997

Re: Stuck on step 4 of Express Install

Everything is working now. This is what I think was wrong, but I don't have a lot of experience in networks or Linux. For some reason I kept losing my connection on the HDA. In order to connect again I would have to refresh all of the IP addresses. This meant my HDA IP address kept changing. On my l...
by kaspr007
Mon Jan 05, 2015 4:17 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: RESOLVED: Stuck on step 4 of Express Install
Replies: 11
Views: 997

Re: Stuck on step 4 of Express Install

Here is a screenshot of my DNS settings: http://snag.gy/Gkuw1.jpg
by kaspr007
Mon Jan 05, 2015 2:57 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: RESOLVED: Stuck on step 4 of Express Install
Replies: 11
Views: 997

Re: Stuck on step 4 of Express Install

I renewed the client IP Address via the instructions. I am using "Amahi-7.1-x86_64-DVD.iso".

Latest results from the interactive network troubleshooter: http://pastebin.ubuntu.com/9678908/
by kaspr007
Sun Jan 04, 2015 10:53 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: RESOLVED: Stuck on step 4 of Express Install
Replies: 11
Views: 997

Re: Stuck on step 4 of Express Install

I reinstalled and used a wired connection. I am now able to connect through putty and execute commands. I am unable to access my HDA through my windows laptop using either the hda ip or http://hda. I did the interactive troublshooter and this is the result from step 4: http://pastebin.ubuntu.com/967...
by kaspr007
Sat Jan 03, 2015 10:02 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: RESOLVED: Stuck on step 4 of Express Install
Replies: 11
Views: 997

Re: Stuck on step 4 of Express Install

I cannot access the HDA via IP. The IP is 192.168.1.9. When I try that in multiple browsers I get "This webpage is not available/timed out" The HDA is not showing up on wireless. I can only see it through my router/modem (SmartRG sr505n) settings when wired with ethernet. I am using my Lenovo Window...