Search found 9 matches

by kiwirich
Sat Apr 02, 2016 8:51 pm
Forum: File Sharing
Topic: Drive filled up after greyhole and mount shares locally script failed
Replies: 1
Views: 540

Drive filled up after greyhole and mount shares locally script failed

After first installing latest fedora 23 and Amahi and setting up greyhole I ran the script mount shares locally and believed it to be working. I copied about 20-30gb of data across and came back after a few hours to find my main drive full. Somewhere between the samba shares and grey hole the data w...
by kiwirich
Wed Jan 14, 2015 12:16 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

They match

[ Post made via Android ] Image
by kiwirich
Wed Jan 14, 2015 10:52 am
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

It is on. I let my router assign rather than amahi. I have however assigned a static ip to my amahi mac address. Maybe I haven't set up my static address right on my server itself or changed some settings while trying to resolve original problem. What should I check for? [ Post made via Android ] ht...
by kiwirich
Tue Jan 13, 2015 11:42 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

Hello Bigfoot So after much frustration I have found away to temporarily fix my problem. If I apply the fix hda-change-gw 192.168.1.1 It resets my HDA so I can access control panel and all apps normally. However once I restart the machine it reverts back to not working? What network setting files sh...
by kiwirich
Fri Sep 12, 2014 12:00 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

Yes it does

[ Post made via Android ] Image
by kiwirich
Wed Sep 03, 2014 1:19 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

Hello?
by kiwirich
Sun Aug 31, 2014 11:56 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

The HDA wont even pick up amahi.net??

DNS is not resolving only amahi.net

Any other Ideas?
by kiwirich
Wed Aug 27, 2014 11:36 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Re: Amahi.net not resolving - Smart People??

Thanks - This is what I have tested so far? What else can I do to assist you? PING 192.168.1.10 (192.168.1.10) 56(84) bytes of data. 64 bytes from 192.168.1.10: icmp_req=1 ttl=64 time=0.059 ms 64 bytes from 192.168.1.10: icmp_req=2 ttl=64 time=0.046 ms 64 bytes from 192.168.1.10: icmp_req=3 ttl=64 t...
by kiwirich
Mon Aug 25, 2014 3:38 pm
Forum: Ubuntu
Topic: Amahi.net not resolving - Smart People??
Replies: 14
Views: 3994

Amahi.net not resolving - Smart People??

You have been very supportive in the past - so was hoping you could advise me on the latest challenge I am having. I disconnected my server as was moving house as we had sold. However sale fell thorough so moved back in. After reconnecting my server and changing DHCP and DNS from router back to my A...