Search found 19 matches

by cpeddie
Wed May 22, 2019 8:27 pm
Forum: Installation
Topic: Plex Media Server Went Away
Replies: 3
Views: 163

Re: Plex Media Server Went Away

So I re-install Plex and go to the home page. What I now see is the same screen I was seeing before I uninstalled the app- a Plex page where it can't find a server. The center of the screen is prompting me to download server code, but I thought the server was created when I installed the app from th...
by cpeddie
Tue May 21, 2019 10:22 pm
Forum: Installation
Topic: Plex Media Server Went Away
Replies: 3
Views: 163

Plex Media Server Went Away

I had Plex running for a long time, then mysteriously the server could no longer be found. I've uninstalled it and want to re-install it, but when I go to the Plex app in the store, there is no install option. Is Plex no longer supported?
by cpeddie
Wed Feb 07, 2018 7:52 pm
Forum: File Sharing
Topic: How to rename a share?
Replies: 1
Views: 448

How to rename a share?

I would like to rename a share, but there doesn't seem to be any method of doing that via the web based UI. Since greyhole is such a fickle beast, I'm wary of just renaming the directories on the landing zone and then deleting the old shares and creating new ones that use the rename directory on the...
by cpeddie
Sat May 17, 2014 9:08 am
Forum: File Sharing
Topic: can access shares but can't write to them on windows
Replies: 3
Views: 694

can access shares but can't write to them on windows

Hi, I have the server up and running fine, and can read/write to all the shares with finder on mac, or via ssh/scp on linux. On Windows though, and I can see and read all the shares, but I cannot write to them. It tells me I don't have permission. I have set up samba to allow guest access for rw on ...
by cpeddie
Sat Apr 26, 2014 4:45 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: SOLVED:mounted shares locally, but see no files /mnt/samba/*
Replies: 3
Views: 657

Re: mounted shares locally, but see no files thru /mnt/samba

I neglected to pay attention to the line: This script needs /sbin/mount.cifs, so make sure to install cifs-utils or similar, as needed. in the wiki. Once I installed the package, everything works fine. I would recommend you update the wiki to more explicity state: "This script needs /sbin/mount.cifs...
by cpeddie
Sat Apr 26, 2014 9:43 am
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: SOLVED:mounted shares locally, but see no files /mnt/samba/*
Replies: 3
Views: 657

SOLVED:mounted shares locally, but see no files /mnt/samba/*

Hi, I've installed the mount shares locally script, and it appears to execute fine, but when I look at /mnt/samba/<share> I see none of the files that are in that share. If I go to the share remotely (via both Mac and PC), all the files in the share are there, and I can watch movies, view the pictur...
by cpeddie
Mon Apr 07, 2014 1:31 pm
Forum: VPN
Topic: VPN Setup Issue
Replies: 5
Views: 1649

Re: VPN Setup Issue

I had to change the advanced setting to 'route all traffic through vpn' on tunnelblick. I can now connect to shares using the IP address of the hda.
by cpeddie
Mon Apr 07, 2014 11:52 am
Forum: VPN
Topic: VPN Setup Issue
Replies: 5
Views: 1649

Re: VPN Setup Issue

It appears to be an issue within tunnelblick. HDAConnect on windows works fine, but on Mac tunnelblick generates an error when trying to assign the IP address coming back from the hda. I've posted on the tunnelblick forums to see if there is any help there.
by cpeddie
Mon Apr 07, 2014 10:11 am
Forum: VPN
Topic: VPN Setup Issue
Replies: 5
Views: 1649

VPN Setup Issue

Hello, I am using Tunnelblik on mac to connect to my hda. I took the configuration files generated by the hda-connnect windows app and used them to setup tunnelblik. OpenVPN on the hda is the one-click application. I can connect to my hda fine, but I get this warning everytime: ----- Warning: This c...
by cpeddie
Thu Mar 27, 2014 10:43 am
Forum: General
Topic: transfer application purchase
Replies: 1
Views: 760

transfer application purchase

Hello, I spent a couple of weeks trying to get amahi up and running on ubuntu with mediasmart server for the hardware. Was never able to succeed for multiple reasons. Finally unintsalled all the apps and deleted the hda's I had set up. cpg suggested to start over using amahi 7 install which i did. D...