Search found 13 matches

by sfgueller
Sat Jun 25, 2016 4:10 pm
Forum: Virtualization
Topic: RAM usage, network slow-down
Replies: 1
Views: 10075

RAM usage, network slow-down

Hello, I don't know if this problem is directly related to virtualization or not. What I have is a Dell Poweredge 2950 II running an up to date version of Xenserver 6.5. Within Xenserver, I am running Amahi on Fedora 21, and two copies of Ubuntu (Minecraft LAN servers). The problem that I have notic...
by sfgueller
Tue May 10, 2016 1:03 pm
Forum: Applications
Topic: SOLVED: Unable to login to MYITCRM after install
Replies: 6
Views: 816

Re: Unable to login to MYITCRM after install

Please be advised we typically only provide support for the latest Amahi release which is Amahi 9 on Fedora 23. Sorry. The majority of problems I've had in the past were hardware related, so I never spent a lot of time in the forums. I posted last night before I went to sleep, but it didn't take (o...
by sfgueller
Mon May 09, 2016 11:27 pm
Forum: Applications
Topic: SOLVED: Unable to login to MYITCRM after install
Replies: 6
Views: 816

Re: Unable to login to MYITCRM after install

I uninstalled, shutdown (to do some server maintenance), and when I brought the system back up I ran an update with sudo yum update followed by another reboot. I then installed myitcrm again, and got the same results (HTTP 500 ERROR). There are no errors listed in the amahi-app-installer.log file. I...
by sfgueller
Mon May 09, 2016 4:17 pm
Forum: Applications
Topic: SOLVED: Unable to login to MYITCRM after install
Replies: 6
Views: 816

Re: Unable to login to MYITCRM after install

Just doing a little research, and myitcrm is generating an error everytime I try to use it: PHP Fatal error: Call to undefined function xml_parser_create() in /var/hda/web-apps/myitcrm/html/modules/core/translate.php on line 8, referrer: http://myitcrm/login.php?from=/ I have installed and uninstall...
by sfgueller
Mon May 09, 2016 11:34 am
Forum: Applications
Topic: SOLVED: Unable to login to MYITCRM after install
Replies: 6
Views: 816

SOLVED: Unable to login to MYITCRM after install

Hello! I just installed MYITCRM from the HDA Control Panel. Clicking on the given link (or even typing in myitcrm.<networkname>.com in the web browser) brings me to a login page (like it's supposed to). Logging in with the supplied initial login credentials, it brings me to a page that says: The myi...
by sfgueller
Fri Jan 17, 2014 12:48 pm
Forum: Applications
Topic: Missing Webapp button Amahi 7
Replies: 25
Views: 2291

Re: Missing Webapp button Amahi 7

Ok, I know it's not the correct way of doing this, but I found a solution: I installed the 'Solitaire" app (one that I would never use) from the HDA setup page, then changed the solitaire.conf file to point to my index.html file Now when I type in http://solitaire it displays my website Thanks for y...
by sfgueller
Thu Jan 16, 2014 7:12 pm
Forum: Applications
Topic: Missing Webapp button Amahi 7
Replies: 25
Views: 2291

Re: Missing Webapp button Amahi 7

I'm sure of it. Just to double check, I just did it all again. When I type in http://website OR http://website.domain.com I get 'could not find website'. When I type in http://hda/website I get 'the page you were looking for doesn't exist'. Under Amahi setup>Network>DNS Aliases, it does show 'websit...
by sfgueller
Thu Jan 16, 2014 10:13 am
Forum: Applications
Topic: Missing Webapp button Amahi 7
Replies: 25
Views: 2291

Re: Missing Webapp button Amahi 7

I cannot get this to work. I have done the copy/paste method AND punched it all in by hand. Everything goes fine, but with the web browser I cannot access the index.html file that I created. I have even gone as far as doing a complete reload of Fedora 19 with Amahi 7, and it still just won't come up...
by sfgueller
Thu Feb 04, 2010 9:32 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: How do I change network settings?
Replies: 4
Views: 403

Re: How do I change network settings?

Thanks for the replies, but I got it now. I just had a major crash (lost network access completely). Once I got it up and running again, I rebooted the HDA and now it shows running again. :D
by sfgueller
Thu Feb 04, 2010 6:40 pm
Forum: Beginners and Newbies
Topic: How do I change network settings?
Replies: 4
Views: 403

Re: How do I change network settings?

I do have a stable network on 192.168.1.*** ip, but the new modem is broadcasting 192.168.0.***. If I change the 0 to a 1 I completely lose access to the modem. My other train of thought was to convert the whole network to 192.168.0.***, but it looks like that might be a little more complicated than...