Search found 11357 matches

by bigfoot65
Fri Jul 19, 2019 5:09 pm
Forum: General
Topic: CLOSED: Unable to login to Qbittorrent: "Invalid Username or Password."
Replies: 3
Views: 21

Re: Unable to login to Qbittorrent: "Invalid Username or Password."

Thanks!

Will mark this closed. Progress can be followed in bug 2404.
by bigfoot65
Fri Jul 19, 2019 3:03 pm
Forum: General
Topic: CLOSED: Unable to login to Qbittorrent: "Invalid Username or Password."
Replies: 3
Views: 21

Re: Unable to login to Qbittorrent: "Invalid Username or Password."

Please submit a bug report.

Post the bug number here.

I will take a look this weekend.
by bigfoot65
Mon Jul 15, 2019 7:00 pm
Forum: Installation
Topic: SOLVED: Fresh v11 install, infinite Server is Being Setup
Replies: 6
Views: 84

Re: Fresh v11 install, infinite Server is Being Setup

No problem.

Marking as resolved.
by bigfoot65
Sat Jul 13, 2019 8:03 pm
Forum: Installation
Topic: SOLVED: Fresh v11 install, infinite Server is Being Setup
Replies: 6
Views: 84

Re: Fresh v11 install, infinite Server is Being Setup

Incorrect. There’s a link on the page that says minimal install CD. Amahi 11 Install It states “Should the Amahi 11 Express CD not work for you, there are two alternate install methods: Minimal CD (a.k.a. Netinstall) or Full DVD (provides additional hardware support).“ There is a hyperlink for Minim...
by bigfoot65
Sat Jul 13, 2019 6:43 pm
Forum: Installation
Topic: SOLVED: Fresh v11 install, infinite Server is Being Setup
Replies: 6
Views: 84

Re: Fresh v11 install, infinite Server is Being Setup

USB could be the issue. Amahi works best on CD or DVD.

The link for minimal install CD is on the instructions page. You must have missed it.
by bigfoot65
Sat Jul 13, 2019 10:22 am
Forum: Installation
Topic: Post upgrade (amahi 11) assistance
Replies: 20
Views: 619

Re: Post upgrade (amahi 11) assistance

Thanks for the notes. Was there any modifications you made to the HDA before trying the upgrades? We have not had many successful upgrades to Amahi 11 unfortunately. That leads me to believe that the upgrade path from previous Amahi versions to the latest may not be an option any longer. Guess time ...
by bigfoot65
Sun Jul 07, 2019 9:31 am
Forum: Networking
Topic: Local DNS not working after moving my HDA
Replies: 7
Views: 198

Re: Local DNS not working after moving my HDA

You might want to check log files for errors.

Would recommend you check the log in the apps directory for those you have issues with as well.
by bigfoot65
Sun Jul 07, 2019 9:28 am
Forum: Applications
Topic: Amahi Anywhere Remote stopped working.
Replies: 3
Views: 54

Re: Amahi Anywhere Remote stopped working.

Please submit a bug report.

The developer will take a look and hopefully provide a solution.
by bigfoot65
Fri Jul 05, 2019 8:52 am
Forum: Networking
Topic: Local DNS not working after moving my HDA
Replies: 7
Views: 198

Re: Local DNS not working after moving my HDA

Odd that it's the same but not working. Try switching the DNS provider in the dashboard from what you have currently to a different one. You can switch it back if you prefer a specific provider. Sometimes that fixes the issue. Otherwise, recommend you check out the Amahi 10 Troubleshooting page in t...