Search found 20 matches

by aarondyck
Sat Apr 25, 2020 4:35 pm
Forum: Networking
Topic: DNS returning invalid results on attached devices
Replies: 1
Views: 1479

DNS returning invalid results on attached devices

I have been using Amahi for several years and across several releases. When I'm attempting to access some sites, intermittently, I will receive incorrect data when performing a DNS lookup on attached devices only. Here is an nslookup performed on my server using Google DNS: [root@localhost ~]# nsloo...
by aarondyck
Fri Apr 05, 2019 3:49 pm
Forum: Networking
Topic: CLOSED: DNS not resolving properly
Replies: 1
Views: 755

Re: DNS not resolving properly

I am marking this topic as closed.

My router was the source of the problem. It would appear that I am not the first person to experience this issue with a Netgear router. The resolution was to change the MAC Address of the router.
by aarondyck
Fri Apr 05, 2019 3:15 pm
Forum: Networking
Topic: CLOSED: DNS not resolving properly
Replies: 1
Views: 755

CLOSED: DNS not resolving properly

I'm having an issue with DNS resolution of external addresses on my network. For this example I'm using the local movie theatre's web site, as this one is consistently providing me with issues. When I do an nslookup on my HDA I get the correct DNS info, but when I do an nslookup on a PC that uses th...
by aarondyck
Sat Mar 14, 2015 1:28 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

Your second suggestion was exactly what fixed it.

Code: Select all

mv /var/spool/greyhole /var/spool/greyhole.bak mkdir -p /var/spool/greyhole chmod 777 /var/spool/greyhole /usr/bin/greyhole --create-mem-spool systemctl restart amahi-greyhole.service greyhole -f
Thanks!
by aarondyck
Sat Mar 14, 2015 12:57 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

My permissions are fine, an I've gone through all the troubleshooting I can find.

I suspect that the issue is with the spool size. What sort of issues would I see if I were to delete the contents of the spool folder? (/var/spool/greyhole)
by aarondyck
Sat Mar 14, 2015 7:13 am
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

I've never tried using the VNC app.

A reinstall of greyhole doesn't seem to have any effect on the issue.
by aarondyck
Sat Mar 14, 2015 6:58 am
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

The only thing I've installed lately was amahi-netboot. I can't confirm if it was working properly before, as I don't go checking my Greyhole queue all the time.
by aarondyck
Sat Mar 14, 2015 6:29 am
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

It looks like the greyhole -q did complete last night at some point. I'm a bit concerned by the results, though: [aaron@localhost ~]$ greyhole -q Greyhole Work Queue Statistics ============================== This table gives you the number of pending operations queued for the Greyhole daemon, per sh...
by aarondyck
Fri Mar 13, 2015 10:05 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

Tasks shows the fsck: MariaDB [greyhole]> select * from tasks; +----+--------+-------------------------+-----------+-----------------+----------+---------------------+ | id | action | share | full_path | additional_info | complete | event_date | +----+--------+-------------------------+-----------+-...
by aarondyck
Fri Mar 13, 2015 9:50 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: RESOLVED: Greyhole not showing queue
Replies: 15
Views: 1939

Re: Greyhole not showing queue

So it's been over an hour since I started the fsck and ran greyhole -q Here's the tail of the log: [aaron@localhost ~]$ tail -f /var/log/greyhole.log Mar 13 22:03:19 DEBUG daemon: Checking symlink at /usr/lib64/samba/vfs/greyhole.so... Mar 13 22:03:19 DEBUG daemon: Is OK. Mar 13 23:09:22 ERROR read_...