Search found 23 matches

by schox
Thu Nov 13, 2014 4:26 pm
Forum: Media Servers
Topic: LMS Server version (Again?)
Replies: 3
Views: 891

Re: LMS Server version (Again?)

I'm on Fedora 14 - So I'm "out of luck".
The upgrade process to latest Amahi is not so straight forward for various reasons - And as long as Fc14/Amahi6.0 is working...

But Thanks for your feedback!
by schox
Thu Nov 13, 2014 2:42 pm
Forum: Media Servers
Topic: LMS Server version (Again?)
Replies: 3
Views: 891

LMS Server version (Again?)

Hi I run a Logitech Media Server / Squeezebox Server - The repported version (In LMS is 7.7.3) - the Version repported from http://www.amahi.org/apps/logitech-media-server is 7.8.0 - while the last version availiable is Community branch 7.8.1 http://goo.gl/smjka5 Logitech branch 7.7.4 http://goo.gl/...
by schox
Sun Sep 08, 2013 7:15 am
Forum: Applications
Topic: Unable to install LMS
Replies: 2
Views: 587

Re: Unable to install LMS

The content of the file downloaded from Amahi webserver... $ cat /tmp/amahi-download-cache/5b1641b8bf10e2e104b667ee76e6e1dc02a1d767 <html> <head> <meta http-equiv="refresh" content="60;url=http://www.amahi.org/"> </head> <body> File not found. This site is a repository, please see the Amahi web site...
by schox
Sun Sep 08, 2013 6:30 am
Forum: Applications
Topic: Unable to install LMS
Replies: 2
Views: 587

Unable to install LMS

Was going to upgrade LMS/Squeezebox Server by uninstalling and reinstalling the app from dashboard. The install stops at "Preparing to install..." (After "Retrieving application information"). I've restarted the Amahi server 2 times. I have a Amahi installation on Fedora 14 Any tips on how to get th...
by schox
Wed Dec 26, 2012 8:38 am
Forum: File Sharing
Topic: I can browse the HOME folder, but cant browse other shares
Replies: 19
Views: 4080

Re: I can browse the HOME folder, but cant browse other shar

Merry Christmas folks! "This" is a recurring problem - and Now I´m not able to fix it good. I´ve reistalled by both methods described here (rpm and yum) but to no avail - did a reboot in between also, and a uninstall both methods. Greyhole is now installed via RPM method and trying to start the serv...
by schox
Tue Oct 16, 2012 3:02 pm
Forum: Applications
Topic: LMS (Squeezeboxserver) will not run after reboot [SOLVED]
Replies: 3
Views: 731

Re: LMS (Squeezeboxserver) will not run after reboot

Thanks - this worked.
All settings was lost - but I got it up and running with this. :)
by schox
Mon Oct 15, 2012 11:20 pm
Forum: Applications
Topic: LMS (Squeezeboxserver) will not run after reboot [SOLVED]
Replies: 3
Views: 731

LMS (Squeezeboxserver) will not run after reboot [SOLVED]

Had to do a reboot of my HDA, after that LMS did not start - so I uninstalled an reinstalled from the Amahi dashboard. But It did not work... amahi-app-installer.log say this about it: ======= app uninstall begin @ Tue Oct 16 07:48:56 +0200 2012 ========== Uninstalling app id 3ts0kzc0i1 under /var/h...
by schox
Mon Aug 13, 2012 10:18 am
Forum: Backups
Topic: CLOSED: Timemachine backups with Amahi
Replies: 59
Views: 19852

Re: Timemachine backups with Amahi

As the time capsule do not use Greyhole - You are limited to one disk for backups... - If you need more than 2TB backup, you are probably going to need a different solution (like a RAID system, or maybe a commercial NAS (4-6bay) with AFP support... ) - just saying before you plan for future expansio...
by schox
Mon Aug 13, 2012 12:31 am
Forum: Backups
Topic: CLOSED: Timemachine backups with Amahi
Replies: 59
Views: 19852

Re: Timemachine backups with Amahi

Thanks jwpettit! I've been messing around in the config for the plugin, and there is as far as I know only possible to set a total limit for the "TimeCapsule", not individual for each user. I have found some "howto's" to do this on a Apple AirPort, but I don't think that it's been done on a Amahi Ti...
by schox
Thu Aug 02, 2012 1:38 pm
Forum: File Sharing
Topic: root and home full? (HDA stopped)
Replies: 10
Views: 2632

Re: root and home full? (HDA stopped)

Well - it works :) I do not know if it is bulletproof - here is an update: I edited the file /etc/rc.d/init.d/amahi-transmission I looked for the "start" label and changed it to: start() { # Check that networking is configured. [ ${NETWORKING} = "no" ] && exit 1 # Mount share sleep 3 mount -t cifs /...