Search found 175 matches

by apastor
Thu Jul 21, 2016 3:35 pm
Forum: File Sharing
Topic: Transfer Speed
Replies: 32
Views: 7817

Re: Transfer Speed

I know this is an old post, but I have not been around for awhile, but I wanted to share some new network speeds I am getting. Right now I am getting 130MB/sec now. I am not using amahi at the moment, but I thought I would update this thread as someone may be curious to what I did. To reach these sp...
by apastor
Sat Oct 25, 2014 5:42 am
Forum: Networking
Topic: File Transfer at ~2MB/s
Replies: 5
Views: 713

Re: File Transfer at ~2MB/s

Yes that's correct, minimal. Amahi does not promise Gigabit speeds though. That is, (mainly) a hardware requirement. So amahi will still work not a problem. But I think to get the full gigabit speeds you will need better hardware. That's my guess. Try it and find out. That way, you will know for sure.
by apastor
Thu Oct 23, 2014 6:17 pm
Forum: Networking
Topic: File Transfer at ~2MB/s
Replies: 5
Views: 713

Re: File Transfer at ~2MB/s

My guess is you may need a CPU upgrade aswell
by apastor
Thu Oct 23, 2014 8:56 am
Forum: Networking
Topic: File Transfer at ~2MB/s
Replies: 5
Views: 713

Re: File Transfer at ~2MB/s

Hello aslange

What is the CPU you have in your server?

Also are you using the onboard NIC? I would suggest to buy a gigbit NIC and use that.
by apastor
Mon Feb 11, 2013 12:12 am
Forum: Media Servers
Topic: miniDLNA not showing Movies folder
Replies: 15
Views: 7036

Re: miniDLNA not showing Movies folder

SQL is not needed for minidlna.

In F14 i never had the issue. Once going to ubuntu the problem started. Im not sure if its a minidlna issue or an ubuntu issue
by apastor
Sun Feb 10, 2013 2:12 pm
Forum: Media Servers
Topic: miniDLNA not showing Movies folder
Replies: 15
Views: 7036

Re: miniDLNA not showing Movies folder

Unfortunately that is only a temp fix. The problem will happen again.

I switched to mediatomb and that is working better.
by apastor
Tue Jan 29, 2013 3:59 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: HDA does not wake up from "suspend to disk" after new NIC
Replies: 16
Views: 4897

Re: HDA does not wake up from "suspend to disk" after new NI

Ah, then that's the max you will get.

WIth a faster CPU and a PCIe Gigabit card you can get faster speeds.

I am currently getting around 80-90 MB/s.
by apastor
Tue Jan 29, 2013 3:51 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: HDA does not wake up from "suspend to disk" after new NIC
Replies: 16
Views: 4897

Re: HDA does not wake up from "suspend to disk" after new NI

Your NIC card? Is it a PCI or a PCI-e card?
by apastor
Mon Jan 28, 2013 8:53 pm
Forum: General Discussion and Announcements
Topic: HDA does not wake up from "suspend to disk" after new NIC
Replies: 16
Views: 4897

Re: HDA does not wake up from "suspend to disk" after new NI

What kind of speeds were you getting before and afterwards?
by apastor
Thu Jan 17, 2013 6:47 pm
Forum: SABnzbd
Topic: Sab and/or Sickbeard auto-processing issue
Replies: 11
Views: 3040

Re: Sab and/or Sickbeard auto-processing issue

Its a permissions issue. A bug in Amahi. I could not get it fixed either. I had to run a cron job to do it for me automatically through out the day. I ended up installing ubuntu server with out Amahi and then installed sickbeard, and now its working flawlessly. You will have to change the owner to y...