Search found 28 matches

by bbuzzard
Mon Dec 13, 2010 8:57 pm
Forum: General
Topic: Using WebApps Proxy to add access to my Zoneminder Box
Replies: 1
Views: 607

Re: Using WebApps Proxy to add access to my Zoneminder Box

I should add that I read a post where the OP was advised to create a new configuration file in /etc/httpd/conf.d. I created a file here (zonebox.conf), reloaded the service, and couldn't make it work. I decided that I wasn't going to push my luck, so I deleted it.
by bbuzzard
Mon Dec 13, 2010 8:34 pm
Forum: General
Topic: Using WebApps Proxy to add access to my Zoneminder Box
Replies: 1
Views: 607

Using WebApps Proxy to add access to my Zoneminder Box

I've been using Amahi for some time now, and it's working great. I've gotten tons of input in these forums and I've been able to solve all my issues, but I still consider myself an extreme newb. My question: I'm using WebApps Proxy to access my Amahi Apps with pretty good results. Now, I've built an...
by bbuzzard
Sat Jul 24, 2010 6:21 pm
Forum: Networking
Topic: Lost username.yourhda.com
Replies: 4
Views: 462

Re: Lost username.yourhda.com

I'll do that straight away, thanks.
by bbuzzard
Sat Jul 24, 2010 5:43 pm
Forum: Networking
Topic: Lost username.yourhda.com
Replies: 4
Views: 462

Re: Lost username.yourhda.com

You are probably right. But I don't remember forwarding any ports on my router during Amahi setup. You are talking about port 80 to the HDA, right?
by bbuzzard
Fri Jul 23, 2010 7:41 pm
Forum: Networking
Topic: Lost username.yourhda.com
Replies: 4
Views: 462

Lost username.yourhda.com

Hi, i set up Amahi some time ago, and it has been running fine. However, a couple of days ago, we had a power failure. When I booted everything again, i couldn't get to myusername.yourhda.com from either inside or outside. i can ping myusername.yourhda.com and it comes back to my address. Any ideas?...
by bbuzzard
Sun Jul 18, 2010 7:24 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Backups Disappearing?
Replies: 33
Views: 2772

Re: Backups Disappearing?

Hi again.. OK, a couple of strange things happened. I installed 0.6.16-1 then backed up. Upon fsck, the backup disappeared. That's when I posted. Then I backed up again and did another fsck, waiting for the file to diappear to send you the debug. Well, it never got deleted! Then I installed 0.6.18-1...
by bbuzzard
Fri Jul 16, 2010 8:43 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Backups Disappearing?
Replies: 33
Views: 2772

Re: Backups Disappearing?

Well, I installed the new rev, did a backup, then fsck.

Backup didn't survive, sorry.
by bbuzzard
Thu Jul 15, 2010 6:38 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Backups Disappearing?
Replies: 33
Views: 2772

Re: Backups Disappearing?

Hi, I had some trouble with trueimage last night, so nothing got backed up. I wonder if anyone has a better idea for an image backup that will do incrementals nightly like WHS, cause trueimage kind of bites. Anyway, I did it when I got home this evening, broken down into 4.7 GB files. Then I did gre...
by bbuzzard
Wed Jul 14, 2010 6:39 pm
Forum: Storage Pooling/Greyhole
Topic: Backups Disappearing?
Replies: 33
Views: 2772

Re: Backups Disappearing?

That was quick...I will set it up in a few minutes, then run a backup. It only takes 30 minutes or so to image. Then I can fsck and see if it stays.