Search found 4 matches

by bratsadtar
Sat Mar 19, 2011 11:51 pm
Forum: Installation
Topic: Error: Incorrect username or password
Replies: 5
Views: 2391

Error: Incorrect username or password

Since my account hasn't been accessible for quite some time now...previous version was fed 12. I decided to delete it (finally) and go with a full reformat and fresh install of fed14 and what do you know....STILL UNABLE TO SIGN IN! Now...just so you know...I am here, so obviously, I know both my use...
by bratsadtar
Wed May 05, 2010 12:08 am
Forum: Beginners and Newbies
Topic: Changing default gateway and IP address
Replies: 4
Views: 2962

Re: Changing default gateway and IP address

I too, am having this exact same problem. Funny thing (I'm not afraid to say) is the pointer to "Generalization" of an answer, actually does nothing to address this situation. In as much, I have attempted to Re-install the product for like a 4th time now...only to find the exact same problem, consis...
by bratsadtar
Sat May 01, 2010 12:52 pm
Forum: Networking
Topic: Windows 7, doesn't see, Amahi Server
Replies: 4
Views: 1410

Re: Windows 7, doesn't see, Amahi Server

Thank you, that answers the one question, which was escaping me. OK, now that I have done this the right way, by changing the workgroup to match that of the new amahi (default), which is now HOME. I am still unable to get to it. It is only accessible via the 192.168.1.10 (default). When I go (either...
by bratsadtar
Sat May 01, 2010 12:20 am
Forum: Networking
Topic: Windows 7, doesn't see, Amahi Server
Replies: 4
Views: 1410

Re: Windows 7, doesn't see, Amahi Server

I am totally a newbie with amahi....however, Im running windows 7 and when i want to run any services, I am unable to do so, because the "home.com" doesn't work. And, I have tried the vista work-around, and STILL NO GO. I'm not certain if this has been answered already or not, forgive me if it has.....